Προς το περιεχόμενο

Παρακαλώ τη γνώμη σας

ARMYDOCTOR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΘΕΛΩ PC ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΛΕΤΕ! ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 1300 ΕΥΡΩ ΑΞΙΖΕΙ;

ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ; ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ;

Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Ε; ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΣΜΟ;

1. THERMALTAKE VB1000 SOPRANO BLACK

2. SILVERSTONE OLYMPIA 750W

3. ASUS P5K (MOTHERBOARD)

4.INTEL QUAD Q6600

5.ZALMAN 9500 LED

6.TEAMGROUP XTREME 2GB DDR2 800

7.ASUS 8500GT SILENT 512 HDCP

8.WD 320 SATA2

9.ASUS DOUBLE LAYER LS1814 BLACK

10.CREATIVE XFI XTREME AUDIO

11.SAMSUNG 95BW 19''

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!!

Δημοσ.

ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΕΛΩ 4 G MNHMH KAI 768 ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ (ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΤΕ).

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ 600W STRIDER THS SILVERSTONE!

Δημοσ.

To 6.TEAMGROUP XTREME 2GB DDR2 800 είναι 1 dimmάκι;

Ρωτάω επειδή αν είναι ένα θα κοστίζει κάπως ακριβά, κι αν σκοπεύεις μελλοντικά να βάλεις 4 GB, μπορείς να το κάνεις με 4 x 1 GB dimms, θα σου βγει πολύ πιο οικονομικά.

Η 7.ASUS 8500GT SILENT 512 HDCP δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, είναι σχετικά χαμηλή, αν δεν παίζεις βαριά παιχνίδια, θα τα καταφέρει.

Δημοσ.

Η XTREME ΕΙΝΑΙ 2G ΕΙΝΑΙ 2DIMM.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.

ΚΑΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ.

Δημοσ.

Kane upomoni 3 mines, tote 8a uparxoun oi neoi 4pirinoi tis intel "pernyn"& amd Phenom, kalitera mobos, kaliteres Kartes grafikwn mnimes kartes ixou. sxedon to 100% tou hardware 8a alla3i.

Δημοσ.

FILE TAKOS TO XERW.

H PLAKA EINAI OTI EXW ENA LAPTOP THS HP TO OPOIO TA FTINEI SIGA SIGA. XALIA OTHONI XALIA TO DRIVE ASTA!! KAI DEN TO BLEPW NA ANTEXEI MEXRI TO NEO ETOS.

DEN GINETE NA MHN EXW PC STO SPITI ESTW GIA TA APLA!!

AMA SOU PW THN ISTORIA (TOU LAPTOP) THA KLAPSEIS!!

Δημοσ.

Θα προτεινω τις εξεις αλλαγες (τα οποια εχω και εγω)

RAM: 2x1GB Crucial Ballistix 1066 Τις εχει το πλαισιο αν και δε φαινονται στο site.149ε αν θυμαμαι καλα.αψογες!Και τις υποστηριζει natively η P5K

MOBO: P5K deluxe WiFi. Η ιδια με αυτη που διαλλεξες αλλα πιο πλουσια σε εξοπλισμο.Πχ εκτος απο ασυρματο δικτυο προσφερει πιο πολλα usb,sata,esata

VGA: Stay away from 8500! Get an 8800GTS/320.Σε 1680χ1050 δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα σε οτιδηποτε.Αν περισσευουν χρηματα παντως χτυπα μια 8800GTX.

Δημοσ.

ΦΙΛΕ WICKEDONE ΓΙΑ ΜΟΒΟ ΚΑΙ 8800 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

ΓΙΑ ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 20 ΜΕ 22 ΘΑ ΤΟ ΔΩ.

Δημοσ.

@armydoc ξέρω εκεί στο στρατό έχετε συνηθίζει να φωνάζετε, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να το κάνεις και εδώ μέσα... (πάτα capslock, και γράψε με μικρά γράμματα) ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...