zoranb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Πόσο καιρό μείνατε χωρίς internet κατά την μετάβασή σας από έναν isp σε έναν άλλο. Ανάμεσα σε ποιές εταιρίες έγινε η αλλαγή?
zoranb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Θέλω από Connex να πάω σε Forthnet ή HOL 2play
titikos46 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Σε ενδιαφερει η ποιοτητα μονο, η γρηγορη συνδεση?
fm326 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Απο ΟΤΕ μετα απο 3χρονια χωρις προβληματα , στο ιδιοκτητο της FORTHNET (προσφορα της 1ης Ιουνιου) 2/10 και ακομα περιμενω.Χωρις συνδεση 4 ΜΗΝΕΣ και κανεις δεν ξερει ποσους ακομα.
boredmind Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 paragkelia vivodi cable TV apo ton martio tou 2007 pws sas fenete? simera i aurio tha tin akirwsw na paw stin on.... as einai kala pou exw adsl mesw aris k den tin ekopsa LOL
geioannou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 οσοι εχουν περιμενει κατω απο μηνα παρακαλουνται να μην γραφουν γιατι δεν ειναι σωστο για τους υπολοιπους. VIVODI απο 10 αυγουστου και μου ειπαν προχτες οτι οπου ναναι θα γινει.... (ηξερα για την μεγαλη αναμονη αυτης της εταιρειας αλλα ηταν η μονη που ειχαν καποια προσφορα που μου ταιριαζε πραγματικα σε αυτο που ηθελα.οποτε και 5 μηνες να μου ελεγαν αναγκαστηκα θα περιμενα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.