1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 τζβίμπελ-ροστ-μπράτεν μιτ μπράτ-καρτόφελν ουντ ζάουερκράουτ. καλα ενταξει παραιτουμαι. ελλαδα φορεβερ.
panther_512 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Έναν Ελληνικό Γύρο Θεσσαλονίκης με διπλή πίτα και Ουγγαρέζα, πίτσα από το γωνιακό μπουγατσατζίδικο δίπλα στο γήπεδο της ΜΕΝΤ και Τρίγωνα Πανοράματος. Τίποτα άλλο δεν θέλω. Ένα γυράδικο της προκοπής εδώ πέρα δεν υπάρχει.
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ελληνικό Γύρο Θεσσαλονίκης με προκαλείτε όμως και δεν κάνει.
1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 αυτο το λ ειναι προκληση οντως. ωπα αλλο ενοουσε.
Fidelio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ρε μπαγασιδες εχω κλσει στο γέλιο σημερα με την πάρτη σας. κλυκοξινα -κινεζικο φαγητο
LL_NEO Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 με προκαλείτε όμως και δεν κάνει. Αν εγγυηθείς ότι θα είναι μικρότερο της βδομάδας, την κάνω εγώ τη βρωμοδουλειά για πάρτη σου... Ρε English breakfast forever λεμε!!!Εκεινα τα sweet beans δεν παιζονται! Ειδικα με τα scrumbled eggs και τις λουκανικουμπες ολα τα λεφτα!!! Είσαι μαλάκας και το ξέρεις (ergo εγώ είμαι δυο φορές μαλάκας που κάθομαι και στο λέω) Οτιδήποτε ελληνικό γμ την ξενιτιά γμ
mindtrapper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Aν μετράνε και αναψυκτικά και όχι μόνο τρόφιμα τότε θα έλεγα Lipton Ice Tea Carbonated. Εντάξει, παγωμένο τσάι με ανθρακικό μετράει απίστευτα. Συνοδεύει ωραία τα σουηδικά κεφτεδάκια (που επίσης συμπαθώ)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 - English Breakfast για πρωϊνό (beggs and acon, ήδη μου τρέχουν τα σάλια) - Το τσέχικο Gulaš για μεσημεριανό - το ανέφερε ο Finn αλλά το επαναλαμβάνω για εμπέδωση. - Το γαλλικό steak tartare (στο Βέλγιο το λένε Fillet Américain) για ελαφρύ βραδινό: ωμός κιμάς ανακατεμένος με ωμό αυγό, αλάτι, πιπέρι, κάπαρι, λάδι, κρεμμυδάκι. Απλώς πανδαισία, δεν μπορώ να περιγράψω. Σλουρπ.
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 - English Breakfast για πρωϊνό (beggs and acon, ήδη μου τρέχουν τα σάλια) - Το τσέχικο Gulaš για μεσημεριανό - το ανέφερε ο Finn αλλά το επαναλαμβάνω για εμπέδωση. - Το γαλλικό steak tartare (στο Βέλγιο το λένε Fillet Américain) για ελαφρύ βραδινό: ωμός κιμάς ανακατεμένος με ωμό αυγό, αλάτι, πιπέρι, κάπαρι, λάδι, κρεμμυδάκι. Απλώς πανδαισία, δεν μπορώ να περιγράψω. Σλουρπ. Κι αυτό που έκανες εμένα μου φτάνει πάντως... μπλίχ μπλίχ μπλίχ, να θυμηθώ να μην εντυπωσιαστώ ποτέ απο γκόμενο που θα μου προτείνει πολλά υποσχόμενο ελαφρύ βραδινό με φαντεζί ξενικό όνομα παύλα ξερνάω-επι-τόπου στη μοκέτα. Επίσης να θυμηθώ να δοκιμάσω αυτά που τρώει ο πάρε-δώσε στην μούρη μου ως μάσκα ομορφιάς
Japan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Dijonaise - Ελβετία Banana Split γιαούρτι της HIRZ- Ελβετία Aji Nori - Ιαπωνία Senbei - Ιαπωνία Gnocchi a la Genovese - Ιταλία (Γένοβα συγκεκριμένα) Wiener Schnitzel - Αυστρία (γιατί δεν έχει καμμία σχέση με όλα τα άλλα...)
theoritikos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Muffins (όχι αυτά που έχουν στα Starbucks) Bagels (γιατί ρε γμτ δεν τα έχουν οι δικοί μας φούρνοι?) Αμερικάνικα cheesecakes Burgers
Rising1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Για ποτά λέμε τελικά; Τεσπα, εγώ θα πω. Vodka Żubrówka εκ Πολωνίας. Ηδονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.