skarpelos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Χρειαζομαι ενα προγραμμα για να σπαω ταινιες μια και το καημενο το Shrink εχει αρχιζει και δε τη παλευει πλεον....Δεν εχω το χρονο να ψαξω στο forum γι'αυτο αν καποιος θα με βοηθουσε θα ημουν υποχρεος!
apaixtos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 anydvd, dvdfabdecrypter-free-, dvdfabplatinum. to prwto egiisi:) me to shrink meta kaneis thn siriknwsh an thes..
Axelfc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 How to copy a DVD-9 using Ripit4Me, DVD Shrink 3.2 and DVDDecrypter How to copy a DVD-9 using DVDFab
parsifal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Αυτήν τη στιγμή φαίνεται πως την πιο εύκολη και αξιόπιστη δωρεάν λύση τη δίνει το DVDFab HD Decrypter, το οποίο ενημερώνεται και πάρα πολύ συχνά για να καλύπτει τις πιο νέες προστασίες...
kostelo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 DVDFab Platinum πολυ καλο all-in-one. Αυτο χρησιμοποιω εγω αλλα δυστυχως δεν ειναι free .
zavlakas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Αυτήν τη στιγμή φαίνεται πως την πιο εύκολη και αξιόπιστη δωρεάν λύση τη δίνει το DVDFab HD Decrypter, το οποίο ενημερώνεται και πάρα πολύ συχνά για να καλύπτει τις πιο νέες προστασίες... Με την προσθηκη του Pathplayer, οχι και τοσο αξιοπιστο.... ....τουλαχιστον αυτη την στιγμη.... Το οποιο pathplayer ειναι κακεκτυπο της τεχνικης του RipIt4Me....
parsifal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ίδια λογική εισήγαγε και το AnyDVD (AI Scanner). Σε Movie Only mode πάντως, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, και με πολύ πρόσφατες ταινίες...
zavlakas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 To movie-only mode δεν ειναι και το καλυτερο κριτηριο.... Με μετριες γνωσεις πανω στην δομη του DVD, μπορεις να rippαρεις με το DVD Decrypter μονο του, σε IFO mode και να δημιουργησεις καινουργια IFOs με το IFOEdit, με το ιδιο περιπου αποτελεσμα που θα σου εδινε και το DVDFab...
parsifal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Καλά, για το μέσο χρήστη αυτά παραείναι «ψιλά γράμματα», imho. Ακόμη κι εγώ που γενικά ψειρίζω τα θέματα video, σε τέτοια διαδικασία δεν έμπαινα πλέον ούτε με σφαίρες! Γεράσαμαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.