dragon_syr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο μετα απο το setup του υπολογιστη με τα προγραμματα που θελει καποιος να εχει , να το κλειδωνει , να αφηνει να κανεις setup , ρυθμισεις συστηματος αλλα μετα απο επανεκκινηση να επανερχεται στην κατασταση που το κλειδωσες ? και να εξαφανιζονται τα αρχεια και τα προγραμματα που μπηκαν μετα το lock? υπαρχει καποιο προγρ. virtual user η κατι τετοιο?
omen34 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο μετα απο το setup του υπολογιστη με τα προγραμματα που θελει καποιος να εχει , να το κλειδωνει , να αφηνει να κανεις setup , ρυθμισεις συστηματος αλλα μετα απο επανεκκινηση να επανερχεται στην κατασταση που το κλειδωσες ? και να εξαφανιζονται τα αρχεια και τα προγραμματα που μπηκαν μετα το lock?υπαρχει καποιο προγρ. virtual user η κατι τετοιο? Υπάρχει το DeepFreeze που κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις αλλά δεν είναι free.
geoato555 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Να κάνω μια ερώτηση κ εγώ. Στην περίπτωση που ξεχάσεις τον κωδικό από το deepfreeze υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τον βρίσκει; αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο mail.. [email protected]. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
omen34 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Να κάνω μια ερώτηση κ εγώ.Στην περίπτωση που ξεχάσεις τον κωδικό από το deepfreeze υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τον βρίσκει; αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο mail.. [email protected]. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.