Charis.a Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Συνδέω το λαπτοπ μου με την Τν με σύρμα s-video (laptop) σε Scart (TV). Στο λαπτοπ εντοπίζει την TV, βάζω με το τηλεκοντρόλ το AV στην τηλεόραση και βλέπω αυτά που δείχνει ο υπολογιστής αλλά σαν σκιές που πηγαινοέρχονται, και ταυτόχρονα βλέπω και σκιές από το σταθμό που είχα πριν πατήσω το AV. Όσο και να έπαιξα με τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών δεν κατάφερα να το καθαρίσω και να δείχνει μόνο αυτά του υπολογιστή. Δείτε αυτό και πείτε μου αν κανω κάτι λάθος...
μανος2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Συνδέω το λαπτοπ μου με την Τν με σύρμα s-video (laptop) σε Scart (TV).Στο λαπτοπ εντοπίζει την TV, βάζω με το τηλεκοντρόλ το AV στην τηλεόραση και βλέπω αυτά που δείχνει ο υπολογιστής αλλά σαν σκιές που πηγαινοέρχονται, και ταυτόχρονα βλέπω και σκιές από το σταθμό που είχα πριν πατήσω το AV. Όσο και να έπαιξα με τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών δεν κατάφερα να το καθαρίσω και να δείχνει μόνο αυτά του υπολογιστή. Δείτε αυτό και πείτε μου αν κανω κάτι λάθος... Θα σου πώ τον τρόπο που το έκανα. 1. Έβαλα στην τηλεόραση ένα αντάπτορα από scart σε s-video - audio L-R 2. Σύνδεσα το laptop με τον αντάπτορα με καλώδιο s-video και καλώδιο ήχου από rca σε καρφί. 3. Πάτησα το κουμπί AV της τηλεόρασης 2-3 φορές μέχρι να εμφανίσει S-Video. 4. Έκανα δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας του laptop και από το μενού πήγα στο -επιλογές γραφικών -έξοδος προς και επέλεξα το τηλεόραση. Υπάρχει και η δυνατότητα να δείχνει ταυτόχρονα στην TV και στο laptop To laptop είναι LG
nikosl Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μπορεί να μην είναι καλό το καλώδιο, δλδ να μην αντιστιχίζει σωστά τα πινς του svideo με το σκαρτ...
Charis.a Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Τελικά έφταιγε το σύρμα και πήρα άλλο. Τώρα μου δείχνει κανονικά αλλά μαυρόασπρα. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτό και να βρήκε τρόπο να το φτιάξει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.