phovos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Πριν από 2 βδομάδες περίπου πήρα με επιδότηση το S500i.Όλα ωραία και καλά μέχρι που έβαλα τη SIM στο κινητό....:evil: Πρόβλημα 1 Δεν αναγνωρίζει τη SIM μου.Για να την αναγνωρίσει έβαλα ένα χαρτάκι να σπρώχνει τη μπαταρία (Η μπαταρία σπρώχνει τη sim σε μια εγκοπή για να κουμπώσουν οι επαφές) Πρόβλημα 2 Μια μέρα που βγήκαμε έξω κατά λάθος ακούμπησε σε μέρος που είχε λίγο νερό(μιλάμε για την υγρασία που αφήνουν στα τραπέζια τα ποτά...) Από εκείνη τη μέρα αν και το σκούπισα και το στέγνωσα μου κάνει τα εξής κουλά. 1)Σβήνει στο άσχετο 2)Αν ανοίξεις και κλείσεις το slide 3-4 φορές συνεχόμενα το κινητό σβήνει 3)Έτσι και σβήσει μετά χάνει την ημερομηνία και την ώρα (πρέπει να τα ξαναρυθμίσω) 4)sms που μου έστειλαν χάθηκαν και κλήσεις που έκανα δεν αποθηκεύονταν στις εξερχόμενες (Αυτό διορθώθηκε μόνο του) Λέω να το στείλω για εγγύηση αλλά θα ήθελα να μάθω ένα βασικό πράγμα. Στις μπαταρίες τις SE σε ένα σημείο δίπλα στις επαφές έχει ένα μικρό λευκό κουτάκι. Ξέρει κανείς που εξυπηρετεί αυτό? Ρωτάω γιατί το δικό μου αντί για λευκό είναι κόκκινο(μάλλον ξέβαψε η SIM)και σκέφτομαι μήπως είναι κάποιος τρόπος για να βλέπουν αν ένα κινητό έχει πάρει υγρασία/νερό. Επίσης αν είναι εύκολο για κάποιον που έχει ίδιο κινητό να μου στείλει μια φωτόγραφία(κοντινή)με τη πίσω πλευρά του τηλεφώνου ανοιχτό χωρίς μπαταρία. Να πω ότι το K800 που έχω έχει φάει τις τούμπες της ζωής του έχει πιει πάνω από 100Lt κρασια και ποτά και δουλεύει άψογα!!!!:twisted::twisted:
sa3rdna Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 άστο, ξέχνα το σέρβις το τηλέφωνο είναι εκτός εγγύησης. αυτό το χαρτάκι που λες στην μπαταρία κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά που υποψειάζεσαι, μόλις δλδ το τηλέφωνο πάρει νερό το χαρτάκι αλλάζει χρώμα, άρα το δικό σου έχει πάρει νερό και αρκετό μάλιστα για να φτάσει να γίνει κόκκινο το χαρτάκι οπότε και η πλακέτα του θα είναι για πέταμα. sorry για τα άσχημα μαντάτα αλλά δυστυχώς έτσι είναι. by the way η κάρτα κουμπώνει στην εγκοπή αλλά πρέπει να την σπρώξεις με το νύχι σου ή με κάτι μυτερό μέχρι να ακουστεί το κλάτς, που δηλώνει ότι κούμπωσε.
phovos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Αν είναι έτσι όπως τα λες τότε αγοράζω μια μπαταρία και τέλος καλό όλα καλά Στο K800 μου το οποίο επίσης έχει φάει νερό το χαρτάκι είναι λευκό :-s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.