gemini235 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Παίδες πριν απο 3 μέρες στον υπολογιστή της εργασίας μου τοποθέτησα μια συσκεη usb και μετά απο κάποια δευτερόλεπτα μύρισε καμμένο...Η συσκευή λειτούργησε κανονικά σε άλλη θύρα αλλα το πρόβλημα μου είναι το εξής.Υπαρχει περίπτωση πρόκλησης πυρκαγιάς απο τον υπολογιστή;Να αντικαταστήσω άμεσα τη μητρική η να το αφήσω ως έχει αφου δέν λειτουργώ τις θύρες αυτές ουτως η άλλως;Ευχαριστώ για τυχόν replies.
felikas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Οι θυρες ειναι οι μπροστινες; Αν ναι, τοτε δεν θα έχουν γίνει σωστά οι συνδέσεις (πολώσεις). Αλλού θα έχεις βάλει τα +5V, αλλού το ground κ.ο.κ. Βάλτα σωστά (συμβουλεύσου το manual) κ δεν θα έχεις πρόβλημα (θέλω να πιστευω). Δεν αρπάζει φωτιά ο ΗΥ, μη φοβάσαι...
gemini235 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Οι θύρες είναι όντως οι μπροστινές αλλά δουλεύανε κανονικά πριν την τοποθέτηση της συσκευής.Οσο για τη φωτιά υπέθεσα οτι εγινε κάποιο βραχυκύκλωμα οπότε...
poihths Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 βραχυκύκλωμα εγινε και γι αυτο καηκε. Μην ανησυχεις παντως συμβαινει πολυ συχνα.. απλα στα σταματας να χρησιμοποιεις την συγκεκριμένη θύρα
liopyr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 για να πρόκληθεί πυρκαγιά από pc πάντως οι πιθανότητες είναι από απειροελάχιστες εως μηδαμηνές...
poihths Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ektos kai an exeis valei tpt gazakia dipla ap to pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.