akou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω ότι έφτασε και για μένα η ώρα να αγοράσω μια 22αρα οθόνη. Βλέπω ότι η LG έχει πολλά μοντέλα τείνω λόγω τιμής προς την L222WS, έχει κανείς άποψη γι αυτό το μοντέλο Η χρήση που κάνω είναι δουλείας γραφείου (word, excel) internet και καμία ταινία. Θέλω να την συνδέω με το laptop που έχω (Toshiba A100-906) έχει NV go 7600 256 DDR2 dedicated θα υποστηρίζει την ταυτόχρονη χρήση και των δυο Οθωνών (προέκταση) η μπορεί να έχει πρόβλημα λόγω της ανάλυσης της 22αρας Τέλος είδα ότι η ΓΡΑΜΜΗ δίνει δική της εγγύηση με επιπλέον κόστος 0πιξελ για 6 μήνες μήπως ξέρει κανείς αλλά καταστήματα με αντίστοιχη πολιτική Ευχαριστώ
badweed Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 mia xara othoni einai kai tha paizei kai se duall screen apsoga , ti exo kai tin exo dokimasei gia ta parapano se ena toshiba
akou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Κάλιο Αργά παρά ποτέ. Anyway thanks ΜΕ τι ανάλυση τρέχεις το toshiba και με τι την LG 222 όταν είναι dual screen ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.