Gary Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2002 Εχω ενα Sony NS-305 το οποιο υποστιρίζει εκτως απο DVD και mp3 και VCD. Με τα δύο πρώτα οκ αλλα VCD δεν καταφερα να πα΄θξω και υποψιάζομαι οτι μάλλον το CD δεν είναι γραμμενο σωστα. Με το Νερο πως μπορώ να το φτιάξω για να παιζει ;; .DAT ήτανε ... μήπως δεν κάνει ;; ευχαριστώ
termi21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2002 </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by Gary: <strong>Εχω ενα Sony NS-305 το οποιο υποστιρίζει εκτως απο DVD και mp3 και VCD. Με τα δύο πρώτα οκ αλλα VCD δεν καταφερα να πα΄θξω και υποψιάζομαι οτι μάλλον το CD δεν είναι γραμμενο σωστα. Με το Νερο πως μπορώ να το φτιάξω για να παιζει ;; .DAT ήτανε ... μήπως δεν κάνει ;; ευχαριστώ</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Νομίζω ότι το Nero ελέγχει αν το αρχείο .dat ή mpg είναι κατάλληλο για να προκύψει συμβατό VCD. Termi
marios1957 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2002 On-the-fly δινεις στην επιλογη "VCD" του Νερωνα,το αρχειο .dat(που ειναι στο φακελο mpegav του vcd που εχεις) και περιμενεις(με αργη ταχυτητα ει δυνατον ως 4χ)να δεις αν το αποτελεσμα που θα βγει θα το διαβασει το dvd σου.Υπ οψιν οτι πολλα (players) λενε οτι υποστηριζουν vcd,ενω δεν υποστηριζουν cdr(w)...Δωρον-αδωρο δηλαδη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.