Προς το περιεχόμενο

To PC δεν ανοίγει!

LIONOR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το pc της αδερφης μου επαθε το εξης: να το πω πολυ απλα δεν ανοιγει...παταω δηλ τον διακοπτη on-of ξεκιναει και παιρνει κανονικα ρευμα αλλα μετα παπαλα... αρχικα εμφανιζοταν η αρχικη οθονη εκει δηλ που κνει τσεκαρισμα για μνημη και τα σχετικα, αλλα δεν εμπαινε ομως στα windows. Δοκιμασα να βγαλω και να ξανβαλλω την μνημη και μετα απο αυτο ουτεν καν ανοιγει! τι μπορει να φταει; λετε να χει καει η μνημη.... λειτουργικο εχει winxp και ειναι ενας πολυ απλος υπολογιστης, που εχει λειτουργησει περιπου ενα χρονο μονο, και αποτελειται απο 512 ddr2, celeron d 2.6, 80gb western , modem και dvd. Αγοραστηκε περσυ τον αυγουστο, να τον παω στομαγαζι; δεν ξερω αν ισχυει ακομα η εγγυηση ομως...

Δημοσ.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας το pc απο εκει που το αγορασες και λογικα θα εχει εγγυηση για 2 - 3 χρονια.

Δημοσ.

Στο BIOS σου έβγαζε κανένα μήνυμα?? Μάλλον δεν ανοίγει γιατί έφαγαν στατικό ηλεκτρισμό απο τα χέρια σου οι μνήμες.. Κάνει κανένα μπιπ??

Δημοσ.

Γύρισε το πίσω, νομίζω η εγγύηση στα desktop είναι 2 χρόνια. Αν δεν σε πιάνει η εγγύηση δες αν ξεκινάει το pc χωρίς την μνήμη,αν ναι φταίει η μνήμη, αν όχι μάλλον τροφοδοτικό.

Λογικά σε καλύπτει η εγγύηση σε κάθε περίπτωση.

Δημοσ.

το pc ξεκιναει, αρχιζει λιγο να δουλευει ο σκληρος, αλλα τπτ μετα, ειτε βαλω την μνημη ειτε οχι.αν δεν την βαλω κανει το χαρακτηριστικο μπιπ-μπιπ. η μνημη μπαινει οπως να ναι; δηλ οι ακιδες απο κατω αλλα μπορω να την βαλω ειτε δεξιοστροφα ειτε αριστεροστροφα; η οθονη ομως δεν ανοιγει και φυσικα ουτε σε bios μπαινει ουτε πουθενα, αφου η οθονη ειναι...μαυρη. η εγγυηση λετε να ναι για 2 χρονια; ρε γμτ εχουνε περασει μονο 13 μηνες και με ελαχιστη χρηση...

Δημοσ.
η μνημη μπαινει οπως να ναι; δηλ οι ακιδες απο κατω αλλα μπορω να την βαλω ειτε δεξιοστροφα ειτε αριστεροστροφα;;;;

vevaiws k oxi! mono me ena tropo koumpwnoun oi mnimes!..me ton swsto!!!!an pas na tis valeis anapoda tote tha xreiasteis...variopoula k ustera LOGO Stigmis gia kolliseis ta kommatakia apo auto pou tha meinei (PC den tha einai sigoura pia)

..tespa, to kalytero pou exeis na kaneis einai na to pas sto katastima pou to agorases, to opoio sou parexei k tin eggyisi k na afethei sta xeria tou eidikou, ;) euxomai na pane ola kala k na einai kati aplo...

Δημοσ.

Παιδιά, για να μην ανοίξω άλλο θέμα μιας και νομίζω οτι και το δικό μου πρόβλημα είναι λίγο σχετικό. Έχω ένα Turbo X (built to order) P4 2.8 με 1GB μνήμη. Εδώ και δύο μέρες, ανοίγει, και μόλις ξεκινά να φορτώσει τα windows xp απλά κλείνει. Σβήνουν όλα τα λαμπάκια, τα πάντα. Μετά πρέπει να περιμένω 5 λεπτά για να ανοίξει και μετά να ξανακάνει το ίδιο...

Να σας πώ οτι τον κλείνω απο πίσω για μέρες, για να τον προστατεύω απο το ρεύμα, και όταν βάλω πάλι το διακόπτη στη θέση Ι ακούγεται ένας θόρυβος μέσα απο το pc και μου ρίχνει την ασφάλεια απο τον πίνακα του σπιτιού. Μετά απο λίγο όμως δουλεύει (εννοώ μπορείς να τον ενεργοποιήσεις) αλλά δεν προλαβαίνει να φορτώσει τα windows.

Ο υπολογιστής έχει δουλέψει πολύ εδώ και 3.5 χρόνια που τον έχω. Και με εξυπηρετεί γιατί είναι πολύ πιο γρήγορος απο το dual core λάπτοπ μου. Έτσι, δεν θέλω να τον πετάξω.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.
το pc της αδερφης μου επαθε το εξης: να το πω πολυ απλα δεν ανοιγει...παταω δηλ τον διακοπτη on-of ξεκιναει και παιρνει κανονικα ρευμα αλλα μετα παπαλα... αρχικα εμφανιζοταν η αρχικη οθονη εκει δηλ που κνει τσεκαρισμα για μνημη και τα σχετικα, αλλα δεν εμπαινε ομως στα windows. Δοκιμασα να βγαλω και να ξανβαλλω την μνημη και μετα απο αυτο ουτεν καν ανοιγει! τι μπορει να φταει; λετε να χει καει η μνημη.... λειτουργικο εχει winxp και ειναι ενας πολυ απλος υπολογιστης, που εχει λειτουργησει περιπου ενα χρονο μονο, και αποτελειται απο 512 ddr2, celeron d 2.6, 80gb western , modem και dvd. Αγοραστηκε περσυ τον αυγουστο, να τον παω στομαγαζι; δεν ξερω αν ισχυει ακομα η εγγυηση ομως...

Tο ιδιο προβλημα ειχα και εγω πριν λιγες ημερες.Ειχε αδειασει η μπαταρια,και εχανε τις ρυθμισεις το Bios.Το ρυθμιζα και ερχοταν στα ισια του.Ομως οταν τον εκλεινα απο τον διακοπτη του τροφοδοτικου,στο επομενο ανοιγμα,παπαλα

παλι.Αλλαξα μπαταρια,ρυθμισα παλι το bios, και ολα καλα.

Δημοσ.

Re paidia gia voh8hste ligo...to idio provlhma eixa me ton LIONOR se ena pc enos filou.(apo io mallon....giati ekane episkepseis se perierga site)alla den exw egkuhsh.oute to screen gia bios den emfanizei.dokimasa me alles mnhmes,me allh karta,me allo sklhro k den egine tpt apolutws.exei kaneis thn lush?

mpataria sto mobo alla3a!!

Δημοσ.

αν φταει το τροφοδοτικο, δεν θα πρεπε λογικα να μη δινει καθολου ρευμα, το θεμα ειναι οτι ρευμα δινει αφου ακουγεται κατι... αν εφταιγε η μνημη δεν θα πρεπε να ανοιγει εστω η οθονη και καπου εστω να κολλαει; να χει καει ο επεξεργαστης; θα κοιταξω κι αυτο με την μπαταρια αν και 13 μηνων υπολογιστης ειναι με ελαχιστη λειτουργια...

Δημοσ.

Αποσυνδεσε απο πανω οτι δισκους, drives και pci καρτες εχεις και ασε μονο τα απαραιτητα (cpu προφανως, μνημη και vga) και δες αν ανοιγει να μπεις εστω στο bios. Το ιδιο προβλημα ειχε του ξαδερφου μου αλλα του ειχε καει τελικα το mobo. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...