iliasmoutz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 kalimera paidia exw ena provlima me ta windows m...dn mporw na ta energopoiisw...exw ta authentika alla meta to format peiga na ta energopoiisw k leei pws dn mporw giati exw xrisimopoiisei ton kwdiko polles fores...ti mporw na kanw gia na ta energopoiisw....
disqualified Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 παιρνεις τηλ στη microsoft και σου δινουν νεο
iliasmoutz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 pou na parw stin eksupiretisi pelatwn?
dimkoul Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 μολις εβαλα τα windows xp home με τον serial κανονικα(μου τον ζητησε)και τον εβαλα(αυτος που γραφεται στο πανω μερος του κουτιου,αρα αυθεντικο)και μου ζηταει ενεργοποιηση.να πατησω μεσω ιντερνετ?τι θα μου βγαλει?τι χρειαζομαι?
kyrnikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Τίποτα δεν χρειάζεσαι εκτός από μια σύνδεση στο internet . Πάτα "μέσω internet" και σε 2 λεπτά είσαι ΟΚ. Εκτός αν το έχεις παρακάνει με τις ενεργοποιήσεις οπότε θα πας μετά στην τηλεφωνική διαδικασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.