ntisco Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Εχω 2 υπολογιστες και θα ηθελα να μεταφερω τα αγαπημενα του mozilla αλλα και εαν γινεται και τους κωδικος που εχω βαλει σε διαφορες σελιδες στον αλλον υπολογιστη παλι σε mozilla.Ειναι δυνατον αυτο??
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Firefox Environment Backup Extension MozBackup Password Exporter και άλλα πολλά που μπορείς να βρεις μέσω του Google...
kastel Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δε χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα. Σε Vista πας στο φάκελο C:\Users\όνομα χρήστη\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\κάποια γράμματα.default\ ή σε XP C:\Documents and Settings\όνομα χρήστη\Applications Data\Mozilla\Firefox\Profiles\κάποια γράμματα.default\ (αν θυμάμαι καλά) και όλα τα αρχεία που θα βρεις μέσα τα αντιγράφεις και τα επικολλάς στον αντίστοιχο φάκελο στο άλλο PC. Επίσης τα ίδια αρχεία μπορείς να τα βάλεις και σε Linux (είναι απολύτως συμβατά). Έτσι θα έχεις ολόκληρο το προφίλ backup (extensions, themes, passwords, bookmarks, settings, κ.τ.λ.)
ntisco Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Αααα αυτο ειναο πολυ καλυτερο..Σε ευχαριστω πολυ
tarrasque Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 η καλύτερη λύση για 2+ υπολογιστές που χρησιμοποιείς με mozilla είναι το google sync σου συγχρονίζει bookmarks, passwords, τα πάντα και είσαι updated χωρίς να μεταφέρεις τίποτις
dimitris2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 επισης μπορεις να ανοιξεις τη διαχειριση σελιδοδεικτων να πατησεις εξαγωγη και να τους σωσεις οπου θελεις. υστερα οταν θες πανω απο την εξαγωγη εχει την εισαγωγη για να τους ξαναβαλεις
Kostas-1- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Γιατί το θέμα έχει σχέση με bookmarks αποφασισα να γράψω εδώ για ένα πρόβλημα που μου προέκυψε σήμερα.Ενώ έπαιζα ένα pro όταν τελείωσα πήγα να κάνω exit kai κόλλησα ο υπολογιστής και δεν ανταποκρινόταν ούτε σε control-alt-delete,oυτε sto koympi tων win ουτε σε αlt-tab.Αναγκάστηκα και έκανα restart tον υπολογιστή από το κουμπί που ανοίγω τον υπολογιστή.έγινε το restart κανονικά αλλά όταν πήγα να μπω στον firefox είχαν χαθεί όλα τα bookmarks.Ενώ το ιστορικό είχε μείνε κανονικά.Εχετε καμιά εξήγηση γιατί χάθηκαν;Kαι κανένα τρόπο για να τα επαναφέρω.. Υ.Σ Στο C:\Documents and Settings\όνομα χρήστη\Applications Data\Mozilla\Firefox\Profiles έχει μόνο τα default kai επίσης μετα το restart ο spyware doctor moy πέταξε μην ( με κάτι 16 bit αριθμούς )ότι κάτι έγινε στην βάση και έκλεισε.Δεν ξέρω μήπως επειρεασε αυτό τον mozilla αν και δεν νομίζω. Αν μπορεί κανένας να βοηθήσει..
disqualified Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 επειδη το εχεις γραψει λιγο περιεργα στο φακελο με τα αλφαριθμητικα.default τον ανοιξες και δε βρηκες ενα φακελο να λεει bookmarkbackups, ή τον βρηκες και δεν εχει τπτ μεσα
Kostas-1- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Φιλε με εσωσες σ'ευχαριστω.Δεν τον ειχα δει..Χιλια ευχαριστω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.