Προς το περιεχόμενο

Mozilla και μεταφορα Αγαπημενων

ntisco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 2 υπολογιστες και θα ηθελα να μεταφερω τα αγαπημενα του mozilla αλλα και εαν γινεται και τους κωδικος που εχω βαλει σε διαφορες σελιδες στον αλλον υπολογιστη παλι σε mozilla.Ειναι δυνατον αυτο??

Δημοσ.

Δε χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα.

Σε Vista πας στο φάκελο C:\Users\όνομα χρήστη\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\κάποια γράμματα.default\

ή σε XP C:\Documents and Settings\όνομα χρήστη\Applications Data\Mozilla\Firefox\Profiles\κάποια γράμματα.default\ (αν θυμάμαι καλά)

και όλα τα αρχεία που θα βρεις μέσα τα αντιγράφεις και τα επικολλάς στον αντίστοιχο φάκελο στο άλλο PC.

Επίσης τα ίδια αρχεία μπορείς να τα βάλεις και σε Linux (είναι απολύτως συμβατά).

Έτσι θα έχεις ολόκληρο το προφίλ backup (extensions, themes, passwords, bookmarks, settings, κ.τ.λ.)

Δημοσ.

η καλύτερη λύση για 2+ υπολογιστές που χρησιμοποιείς με mozilla είναι το google sync σου συγχρονίζει bookmarks, passwords, τα πάντα και είσαι updated χωρίς να μεταφέρεις τίποτις

Δημοσ.

επισης μπορεις να ανοιξεις τη διαχειριση σελιδοδεικτων να πατησεις εξαγωγη και να τους σωσεις οπου θελεις. υστερα οταν θες πανω απο την εξαγωγη εχει την εισαγωγη για να τους ξαναβαλεις

Δημοσ.

Γιατί το θέμα έχει σχέση με bookmarks αποφασισα να γράψω εδώ για ένα πρόβλημα που μου προέκυψε σήμερα.Ενώ έπαιζα ένα pro όταν τελείωσα πήγα να κάνω exit kai κόλλησα ο υπολογιστής και δεν ανταποκρινόταν ούτε σε control-alt-delete,oυτε sto koympi tων win ουτε σε αlt-tab.Αναγκάστηκα και έκανα restart tον υπολογιστή από το κουμπί που ανοίγω τον υπολογιστή.έγινε το restart κανονικά αλλά όταν πήγα να μπω στον firefox είχαν χαθεί όλα τα bookmarks.Ενώ το ιστορικό είχε μείνε κανονικά.Εχετε καμιά εξήγηση γιατί χάθηκαν;Kαι κανένα τρόπο για να τα επαναφέρω..

Υ.Σ Στο C:\Documents and Settings\όνομα χρήστη\Applications Data\Mozilla\Firefox\Profiles έχει μόνο τα default kai επίσης μετα το restart ο spyware doctor moy πέταξε μην ( με κάτι 16 bit αριθμούς )ότι κάτι έγινε στην βάση και έκλεισε.Δεν ξέρω μήπως επειρεασε αυτό τον mozilla αν και δεν νομίζω.

Αν μπορεί κανένας να βοηθήσει..

Δημοσ.

επειδη το εχεις γραψει λιγο περιεργα στο φακελο με τα αλφαριθμητικα.default τον ανοιξες και δε βρηκες ενα φακελο να λεει bookmarkbackups, ή τον βρηκες και δεν εχει τπτ μεσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...