Droidlock Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ειναι πολλα τα λεφτα και δεν φτανουν για ολους
Mp0u Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 1 βδομαδα Ibiza!! οποιος γουσταρει ειναι ευπροσδεκτος
capitan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 ...ειδικα αν καποιος μου χαλασει τα σχεδια γινετε εχθρος μου κανονικα. muahahahahahaaaaaaa :twisted:
tsipouro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Προσωπικά σκέφτομαι να αρχίσω μαθήματα γαστρονομίας, ώστε κάποια στιγμή να παρατήσω τον προγραμματισμό. Τέρμα στα if-else και τα try-catch-finally
xristoforos25 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 οποιος κανει σχεδια τον βλεπει ο θεος και γελαει! γιαυτο κοιταω το παρον
21century Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Βρε φιλε παραπανω αυτη την φωτογραφια απο την μαυρη εποχη τι την ηθελες εδω μεσα στο φορουμ? Εκτος αν υπονοεις κατι. Λοιπον σημερα Παγκοσμια Ημερα Ζωων θα ηθελα να δουμε τον αληθινο μας εαυτο μεσα απο τα ομροφα αυτα πλασματα...
Dr_adre Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Ο κάθενας βλέπει τα πράματα από την δική του οπτική γωνία.Ο μίζερος+γκρινιάρης βλέπει τα πράματα μαύρα. Υπάρχει μεγάλη ανεργία,όπως εξάλλου σε όλη την Ευρώπη. Οι νέοι πλέον αποστρέφονται από τα τεχνικά επαγγέλματα και κοιτάνε όλοι να σπουδάσουνε με αποτέλεσματα σε συγκεκριμένα επαγγέλματα να παρουσιάζεται μεγάλος κορεσμός. Επίσης υπάρχει αύξηση της ζήτησης των στρατιωτικών και αστυνομικών επαγγελμάτων. Tώρα για την αγόρα σπιτιών είναι ανάλογα την πόλη/περιοχή που θές να αγοράσεις. Σπίτια για να νοικιάσεις βρίσκεις από 200 εώς 2000-3000+ ευρώ. Εμένα το 280.000ευρώ το βρίσκω αστρονομικό νούμερο.Και όχι δεν πιστεύω ότι ενα 3άρι εδώ στην Ελλάδα κοστίζει τόσο αλλά γύρω στα 150.000ευρώ. zaleia.Ένας μέσος μηνιαίος μισθός πόσο κυμαίνεται στην Ισπανία?Έχετε μεγάλη ανεργία?Όσο για την εκπαίδευση οι νέοι στρέφονται προς τα πανεπιστήμια?Γιατί εδώ στην Ελλάδα ίσως είναι αυτοσκοπός κάθε νεοέλληνα να σπουδάσει.
zaleia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 zaleia.Ένας μέσος μηνιαίος μισθός πόσο κυμαίνεται στην Ισπανία?Έχετε μεγάλη ανεργία?Όσο για την εκπαίδευση οι νέοι στρέφονται προς τα πανεπιστήμια?Γιατί εδώ στην Ελλάδα ίσως είναι αυτοσκοπός κάθε νεοέλληνα να σπουδάσει. 'Ενας μέσος μηνιαίος μισθός ειναι μεταξύ 700 και 1300 ευρώ, θα έλεγα εγώ. Βέβαια υπαρχούν ψηλότεροι μισθοί αλλα γενικά ειναι αυτά περιπου. Και αν εχεις παει στο πανεπιστημιο, ο μισθος δεν θα ειναι πολυ καλό. :| Δεν έχουμε τωρα μεγάλη ανεργία. Δουλειά υπαρχει. Ολοι μπορουν να δουλευουν, αλλα το προβλημα ειναι, για ποσο? οι οροι εργασιας δεν ειναι καλοι, οσον αφορά τις προοπτικές, Ειναι δυσκολο να σε προσλαβουν και να γυνεις μονιμος σε μια εταιρια. Και οι νεοι τα τελευταια χρονια δεν θελουν τοσο πολυ να πανε στο πανεπιστημιο οσο θελουν να μαθουν μια δουλεια.
potis1980 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Απαντώντας στην ερώτηση του θέματος... άμεσο σχέδιο μου είναι να βγάλω κανά φράγκο... αυτά παθαίνεις αν κάνεις δουλειές για πα΄ρτη σου, με μακρόπνοους στόχους :?
Fidelio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Κατι που έχω απωθημένο , είναι ταξίδι όλη την Ευρώπη με την μοτο... Εχμ...χεχε και μια κόρη (yeap εν ανάγκη θα την παραγγείλω )
bianca76 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 1. Να παρω καινουριο υπολογιστη 2. Να κανω το γαμο μου 3. Να κανω και κανα μωρο (για να το κανω κι αυτο computer maniac, χεχε) 4. ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.