Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με chat στα vista(?)

triffid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά...Εδώ και τρεις μήνες έχω αγοράσει ένα Desktop το οποίο είχε προεγκατεστημένα τα Vista. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μπορώ να δεν μπορώ να μπω σε οποιοδήποτε chat-room. Έχω εγκαταστήσει(και απεγκαταστήσει εννοείται) πολλές φορές το java το οποίο μου ζητάει και μόλις το κάνω συνεχίζει να μου το ζητάει(Το οποίο είναι σίγουρα σωστά εγκατεστημένο). Γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας;Α, και κάτι άλλο. Εδώ και μία εβδομάδα δεν μπορώ να δω κάποια στοιχεία(τα οποία νομίζω ότι έχουν να κάνουν με το Flash Player). Για παράδειγμα αυτή τη στιγμή που γράφω, στη σελίδα δεν μπορώ να δω τα εικονίδια της γραμμής επεξεργασίας κειμένου. Αντιθέτως, βλέπω το τετράγωνο πλαίσιο με το κόκκινο x μέσα και δίπλα λέει "έντονα" "πλάγια" και πάει λέγοντας. Το ίδιο συμβαίνει για παράδειγμα στο you tube όπου δεν μου δείχνει τα αστεράκια της βαθμολόγησης κάτω από το πλαίσιο που δείχνει τα video ή τους χάρτες και άλλες εικόνες στο wikipedia. Έχω επίσης επανειλημμένως εγκαταστήσει το flash player 9 αλλά και πάλι δεν βρίσκω άκρη. Γνωρίζει κάποιος τι να κάνω; Ευχαριστώ a priori.

Δημοσ.

Όσο αναφορά τα αστεράκια στο you tube και τα εικονίδια στο insomnia δεν έχουν να κάνουν με flash.

Δοκίμασε το εξής:

Αν έχεις Firefox τότε: Τοοls->Options->Content->Enable Javascript

και κάνε και enable Java επί την ευκαιρία.

Αν χρησιμοποιείς IE δεν έχω ιδέα...

Γενικά πάντως υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με το μπλοκάρισμα javascript.

Δημοσ.

Βασικά η Java και η Javascript είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Anyway απλά τσέκαρε ότι η javascript δουλεύει κανονικά γιατί επιμένω ότι εκεί μάλλον είναι το πρόβλημα.

Καλή τύχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...