pelasgos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Έχω πρόβλημα με το ρολόϊ του laptop μου. Δεν συγχρονίζεται με τίποτα. Δείχνει άκυρη ημερομηνία και η ώρα ποτέ δεν είναι σωστή. Κυμαίνεται ανάμεσα σε 2 με 3 ώρες. Σαν να γυρνάει πίσω. Παράλληλα είναι σαν να σταματάει να μετράει μερικές φορές. Περνάνε 50 λεπτά και στο ρολόϊ μου έχουν περάσει 5. Πως μπορώ να μην έχω σχετικιστικό ρολόϊ αλλά κανονικό;;;
pelasgos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 η ζώνη ώρας είναι σωστή εννοείς την μικρή μπαταριούλα μέσα του? δεν το έχω κάνει ποτέ
rallistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Αν το εχεις καιρο μπορει να τα εχει φτυσει η μπαταρια του mobo.
Neglextis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Κίτα τα Win Vista είναι ακόμη προβληματικά και πιστεύω ότι αυτό είναι που σου κάνει προβλήματα. Επίσης ο danaos έχει δίκιο σ' αυτό που λέει . Επιπλέον μπορεί να ναι και η μπαταρία.
mourlos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 "Παράθεση:Αρχικό μήνυμα απο danaos Η λύση είναι XP. έκανα μαλακία ε?" megale egrapses paraligo na kanw to grafeio xalia me ton kafe....karaLOL
dali13gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Όχι και να έχει πρόβλημα το ρολόι επειδή έχουν bugs τα Vista ρε παιδιά! Πήγαινε το σε ένα ρολογάδικο να δεις τι παίζει...
lefi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Όχι και να έχει πρόβλημα το ρολόι επειδή έχουν bugs τα Vista ρε παιδιά! Πήγαινε το σε ένα ρολογάδικο να δεις τι παίζει... Συμφωνό μήπως αλληλεπιδρά κάποιο πρόγραμμα με κάποιο bugs των Vista; Έχεις συμβατά προγράμματα; πότε απέκτησες το πρόβλημά; δοκίμασε επαναφορά συστήματος και εξέτασε και τα παραπάνω.
TechnoState Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 ..re mipws exeis ksexaseis na to kourdiseis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.