Προς το περιεχόμενο

XBOX LIVE στην Ελλαδα

GR.destroyerH20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OMG σε εξι μερες ακομα!!!

Ειναι τοσο τρομερο που μας σκεφτηκε η MS

ποστ απο "asifako"

Guys Good news,

I called MS Hellas yesterday and they told me from there till end of september or begining of October 07 XBOX LIVE will run in Greece. Dono if its lie or truth. just wanted to share with all of you who are waiting for XBOX LIVE in Greece inluding me

http://forums.xbox.com/14/12221429/ShowPost.aspx#12221429

:-D:-D:-D

Δημοσ.
I called MS Hellas yesterday and they told me from there till end of september or begining of October 07 XBOX LIVE will run in Greece. Dono if its lie or truth. just wanted to share with all of you who are waiting for XBOX LIVE in Greece inluding me
07=2007 oxi 7 oct. Leei mexri to telos tou sept h a arxes oct tou 2007
Δημοσ.
kai twra ti kanoume? pos tha mporesoume na metaferoume to gamertag mas sto elliniko xbox live? i anagastika tha anixoume neo?

Να κάνουμε ένα petition όσοι δεν θέλουμε επίσημα το XBL στην Ελλάδα!

Δημοσ.

Eπειδη ειχα κατι θεματακια με το νεο χβοχ που μου εστειλαν μετα το RLOD, κυριως με τα live arcade game, μου ειπαν απο νοεμβρη.Ιδωμεν λοιπον.

Δημοσ.

να κανω ρε παιδια 2-3 ερωτησεις και εγω αφου τωρα ποθ βλεπω οτι ερχεται το LIVE στην Ελλαδα λεει ...

1ον : το ΧΒΟΧ μου ειναι πειραγμενο . θα μπορεσω να μπω στο LIVE ?

2ον : τα παιχνιδια τα γνησια που εχω θα παιξουν στο LIVE εστω και αν αυτο ειναι πειραγμενο ?

3ον : εκτος απο το LIVE μπορεις να παιξεις σε Free Servers ?

Δημοσ.
να κανω ρε παιδια 2-3 ερωτησεις και εγω αφου τωρα ποθ βλεπω οτι ερχεται το LIVE στην Ελλαδα λεει ...

2ον : τα παιχνιδια τα γνησια που εχω θα παιξουν στο LIVE εστω και αν αυτο ειναι πειραγμενο ?

1. Ναι

2. Ναι

3. Όχι

Δημοσ.

Ίσως βελτιωθεί η ταχύτητα αν η MS κατασκευάσει κόμβο στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα... απλά δεν θα χρειάζεται να δηλώνεις σαν χώρα το UK κατα την εγγραφή.

Δημοσ.

http://www.teamxlink.co.uk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...