horsepower Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 εγώ αναρωτιέμαι πόσοι είναι οι Αλβανοί στην Ελλάδα...είδατε την διαφήμιση "Albanian Press"..έλεος ρε μλκ πόσοι είναι πλέον..(φανταστείτε να βγει και πρώτη σε κυκλοφορία ).. anyway end of off-topic και καλά θα κάνετε να το σταματήσετε και εσείς..
1980 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 και ενα αλλο μικρο παιδακι αλβανο , ειπε το εξης σε καποιον. Τι θελεις να γινεις οταν μεγαλωσεις? Απαντηση- Πρωθυπουργος της αλβανιας και να σκοτωσω ολους τους ελληνες.
1980 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 ε ναι τι θα ελεγες. Ποιο ανεκδοτο λες δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ειναι αλβανοι? Ε πραγματικοτητα ειναι.
ktsolkas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 καταρχην σορρυ για τα γκρισλις.ξεχαστηκα. κατα δευτερον : http://www.insomnia.gr/vb3/announcement.php?f=9&a=19 διαβαστε λιγο τους κανονες. οποτε ζηταω ξανα να διορθωθει ο χαρακτηρισμος: σκ@τανθρωποι και να σβηστει το ανεκδοτο που εκφραζει ρατσιστικες αποψεις και ιδεες. ε ναι τι θα ελεγες. φιλε μου δεν με ξερεις για να προβλεπεις το τι θα απανταω.για αυτο σε παρακαλω να εισαι πιο προσεχτικος στον τροπο που γραφεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Tι είναι ένας Αλβανός χωρίς χέρια; - Άνθρωπος εμπιστοσύνης!
1980 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 εισαι οσο προβλεψιμος δεν φανταζεσε. οπως και εγω. τι εγραψα δηλαδη και προσβληθηκες.
darklordvader77 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 όντως κανεις δεν ξερει κανεναν εδω μεσα... όσο για το ανεκδοτο, δεν ειναι κατι αγνωστο, ακουγεται παντου, οποτε δεν νομιζω να πειραζει κανεναν αλλο εκτος απο αυτους στους οποιους αναφερεται.. κ στο τελος θα με κανεις να υποθεσω αγαπητε ktsolkas, ότι εισαι κ ενας απο αυτους, αφου τους υπερασπιζεσαι τοσο πολυ.. πραγματικα δε μπορω να δω καθαρα τι σκεφτεσαι κ τι κερδιζεις με το να κανεις τον καλο σαμαρειτη (που μπορει κ να εισαι) αλλα στην τελικη καποια στιγμη θα σε ευχαριστησουν, παντα με τον τροπο τους.. Απλα να θυμασαι: Απο το χερι που τρως, δεν το δαγκωνεις! Κ αυτοι το εκαναν, κ γελανε κ ολας. edit: Algeas, γαμω τα ανεκδοτάκια!!! το κανα ήδη add
1980 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Tι είναι ένας Αλβανός χωρίς χέρια; - Άνθρωπος εμπιστοσύνης! παλιο αλλα καλο. τι ειναι ενας αλβανος στον βυθο της θαλασσας? polution τι ειναι ολοι οι αλβανοι στον βυθο της θαλασσας? solution
Hamurabi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μποu, δε καταλαβα γιατι παραπονιεσαι για τις κλησεις. αν δε σαρεσουνε μην παρανομεις. απλο ειναι.Η αστυνομια φταιει για τις κλησεις ή αυτοι που δεν ειναι νομιμοι;
kage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 τι εννοεις δεν πληρωνουν φορους?φπα=19% κρατησεις απο ικα(σε οσους κολλουνται τα ενσημα) τι αλλο πρεπει να πληρωσουν? οσο για το οτι στοιβαζονται σε 1 σπιτι πολλα ατομα,και οι ελληνες οταν πηγαν μεταναστες στην γερμανια ετσι εμεναν,και ουτε καν σε σπιτια.σε αποθηκες και στην καλυτερη σε ξενωνες.αλλα το προβλημα σου ποιο ειναι που μενουν πολλοι σε 1 σπιτι?αντιθετως γινονται και πιο κοινωνικοι. υγ:αν και ειπα οτι δεν θα ξανααπαντησω,το εκανα.δυστυχως δεν κρατηθηκα και παλι. εφορια, μονο π οι ΕΛληνες π πηγαν μεταναστες ηταν πριν πολλα πολλα χρονια(χαμηλο επιπεδο διαβιωσης)...κ σιγουρα δεν ζουσαν σαν τα ζωα. κ οταν μπορουσαν να σταθουν στα ποδια τους εφτιαχναν το σπιτι τους κ δεν συνεχιζαν να ζουν υπο αυτες τις συνθηκες γιατι ειχαν αξιοπρεπεια... τεσπα ουτε καν αξιζει να μπω σε συγκριση...σταματαω εδω.
ktsolkas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 1ον)απαντω στον φιλο που λεει οτι τουσ υπερασπιζομαι τοσο και μπορει να ειμαι ενα απο αυτους.δυστυχως η ευτυχως δεν ειμαι ενας απο αυτους.ειμαι ενας απο τους αλλους. δεν ''ειμαι'' Αλβανος,ειμαι ''Ελληνας''.αλλα πανω απο ολα ανθρωπος!!! ανθρωπος που σεβεται τον συνανθρωπο του.οποιος και αν ειναι και δεν προσβαλλει η ενοχλει τους υπολοιπους. 2ον) δεν θα αντιδικισω αλλο μαζι σας.συνεχιστε τα ρατσιστικα ανεκδοτα και τις γενικολογιες περι Αλβανων κακοκοποιων και οτι αλλο θελετε. ουτε εγω θα σας αλλαξω γνωμη,ουτε εσεις εμενα. 3ον) στο θεμα μας: Με το ποδηλατο τι εγινε?
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Οι Έλληνες νοικιάζανε ανάκτορα και το νόμισμα της πληρωμής ήταν η Αξιοπρέπεια.
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Αλλο ενα...πως λεγεται ο αλβανος που εχει μια κουρ@δ@ στον ωμο??? απαντηση: Διπροσωπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.