Προς το περιεχόμενο

Κλέψαν το ποδήλατο του αδερφού μου...

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H καλυτερη λυση ειναι να εξαντλησεις ολα τα νομιμα περιθρωρια οπως με τη παρεα σου να του το ζητησεις μιλωντας για την αδικη αφαιρεση περιουσιακου στοιχειου. Αν δεν γινει τιποτα και δεν παρει απο λογια καταγγελια επωνυμη στην αστυνομια κατα του προσωπου ωστε να βρεις το δικιο σου...

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Moυ φαίνεται δεν καταλαβαίνεται τι άτομα είναι.

Αυτοί οι τύποι είναι οι αυριανοί πρεζέμποροι,τι μου λέτε τώρα.

Άσε που αν κάνω επώνυμη καταγγελία μαθαίνουν ποιος είμαι,και αυτό δεν το θέλω γιατί ο αδερφός μου πηγαίνει γυμνάσιο και μπορούν πολύ εύκολα να τον εντοπίσουν εκεί και να έχει μπλεξίματα..

Στο διάολο λοιπόν και αυτοί και το ποδήλατο. full stop

Δημοσ.

γεια σας, ειμαι ενα αλητακι και με λενε Αλια. Βρηκα ενα ποδηλατο καπου και επειδη βιαζομουνα να παω σπιτι το πηρα και έφυγα.

χαχα το βαψα κιολας να το παιξω fast & furious.

Δημοσ.

γεια σας, ειμαι ενα ποδηλατο. με ειχε αφησει ο αδερφος-σουλι στο σχολειο, και δεν ειχα λουκετο. Μετα απο λιγο καποιος αληταρας με πηρε με καβαλησε και με εβαψε μετα...ολα τα ποδηλατα θα γελανε μαζι μου :(

Δημοσ.

γεια σας ειμαι ο Comte Mede de Sivrac. Στα τελη του 18ου αιωνα κατασκευασα το πρωτο ποδηλατο...που να ηξερα οτι 210 χρονια μετα θα ημουνα η αιτια για απειρες κλεψιες και ξηλοδαρμους....και για ενα σωρο posts με κοινωνικες προεκτασεις.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΜΟΝΟ ΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ....ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!!!

Δημοσ.

ειλικρινα λυπαμαι για το μισος που βγαζετε για τους αλβανους.

επειδη ειμαι και εγω απο Πατρα και ξερω τα πραγματα απο πρωτο χερι,ναι οι αλβανοι εχουν κανει ομαδες.αλλα οχι για να κλεβουν ποδηλατα!ουτε για να δερνουν κοσμο που εσπασε ενα 15-χρονο αλβανακι στο ξυλο που ειχε κλεψει ενα ποδηλατο.να σας πληροφορησω λοιπον οτι οι ελληνες εχουν χειροτερες ομαδες που εκβιαζουν μαγαζια(μερικους τους μαζεψανε) και δεν δισταζουν να βγαλουν οπλο για πλακα και να σε πυροβολισουν.

να μην μιλησω τι θα γινει αν σπασεις στο ξυλο κανα παιδακι που τυχαινει να ειναι στον συνδεσμο καποιας μεγαλης ομαδας.το λιγοτερο ειναι το αυτοκινητο σου γδαρμενο,εσυ με σπασμενα μουτρα κτλ κτλ.

δεν εχει σημασια αν ειναι αλβανακι,ρωσσακι,ελληνακι.

ακομα και παρεες να εχει,να εισαι σιγουρος οτι αν πας και το βρεις απο κοντα και του πεις οτι ξερεις οτι κανει αυτην την δουλεια συστηματικα και οτι δεν θες να τον δωσεις στους μπατσους γιατι ειναι πιτσιρικας και λογω και της εθνικοτητας του θα τον τρεξουν παραπανω(δυστυχως) να εισαι σιγουρος οτι θα το σκεφτει ωριμα και θα σου ζητησει και συγγνωμη.

αν παλι το παιξει μαγκακος,πηγαινε στους γονεις του και εξηγησε τους οτι εχει γινει και οτι δεν το θεωρεις σωστο να τους τραβας στην αστυνομια για την ανωριμοτητα του γιου τους.

το θεμα ειναι απλο και εξαρταται πως θα το χειριστεις εσυ φιλε μου.

και αν νομιζεις οτι εχει παρεα και ισως κινδυνεψεις,πηγαινε και εσυ με κανα 2 φιλους αλλα χωρις να προκαλεσεις.

εχει αδικο ο μικρος,καντον να το καταλαβει και θα εχεις πισω το ποδηλατο του αδερφου σου.

Δημοσ.

Σας εχω βαρεθει ολους εσας που υπερασπιζεστε τους αλβανους. Αν θελετε να το παιξετε υπερανω να πατε να κανετε παρεα με τον τριανταφυλοπουλο. Τον επαναστατη της πλατειας κολωνακιου. Η ρατσα αυτη απλα δεν πιανετε φιλος. Θα στην φερει με την πρωτη ευκαιρια. Για μενα οποιος τους υπερασπιζετε απλα δεν τους τρωει στην μαπα. Οι τυποι ειναι γιδοβοσκοι κανονικα , αγροικοι, θρασυδειλοι και μισογυνηδες. Αν και οι γιδοβοσκοι μια χαρα ανθρωποι ειναι τους μειωνω οταν τους παρομοιαζω με τους αλβανους.

Δημοσ.

δεν ειπες τελικα γιατι καναν ομαδες...

κ για αυτες τις ομαδες π λες σε ολες τις χωρες υπαρχουν κ δεν ειναι μονο ελληνες μεσα.

απαιτω απο παρανομους αλλοδαπους να σεβονται την χωρα π βρισκονται.

οι οχι τριτοκοσμικες χωρες εχουν πει ποσο % ΝΟΜΙΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ δεχονται κ δεν αφηνουν τα συνορα ανοιχτα ή τα μονοπατια.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την εθνικότητα.

Δεν τους συμπαθώ αλλά ούτε και τους μισώ.

Μισώ τους αλβανούς που έρχονται στην χώρα μας όμως για να το παίξουν αφεντικά.

End of offtopic please.

Δημοσ.

φιλε μου προσωπικα δεν γουσταρω τον τριανταφυλλοπουλου γιατι τα παιρνει απο παντου και εκβιαζει τον κοσμο.οσο για το αν τους ''τρωω'' στην μαπα,ναι τους ''τρωω'' γιατι τυχαινει να εχω φιλους αλβανους και να συναναστρεφομαι κανονικα και χωρις φοβο μαζι τους.δεν διαφωνω οτι ενα σχετικα μεγαλο ποσοστο απο τους αλβανους ειναι κακοποιοι,εμποροι ναρκωτικων ή οτι αλλο θελετε.οχι ολοι ομως.μην μου πειτε οτι οι ελληνες ειναι καλυτεροι.

για τον φιλο που αναρωτιεται γιατι εκαναν ομαδες,απο οσο ξερω κυριως για σπρωχνουν ναρκωτικα και γυναικες.αυτους φιλε μου ομως τους καταδικαζω και τους επικρινω και εγω.δεν ειναι ολοι ετσι ομως.

οσο για τους παρανομους αλλοδαπους (αν και διαφωνω πληρως με τον χαρακτηρισμο παρανομους), αν ο ελληνας ο ιδιος δεν σεβεται την ιδια του την χωρα,αυτοι γιατι να το κανουν?τι δουλευει σωστα στην χωρα μας?μηπως οι νομοι ισχυουν για ολους?ανεξαρτητου οικονομικης,κοινωνικης καταστασης καποιων?και να σας θυμισω και κατι αλλο,οταν το 91 που ανοιξαν τα συνορα και ηρθαν οι πρωτοι αλβανοι,τοτε που τους εδιναν μεροκαματο 1000-2000 δρχ τοτε ηταν καλοι και τους θελαμε?τωρα που αγοραζουν τα σπιτια μας(αφου εμεις τα χρωσταμε στις κωλοτραπεζες),που βγαινουν στις ιδιες καφετεριες που παμε και εμεις(και καλα κανουν γιατι με ευρω πληρωνουν και αυτοι)

τωρα σας εχει πιασει η ξενοφοβια και ο ρατσισμος?

ε οχι,εγω αδυνατω να ακολουθησω την νεα αυτη μοδα και θα συνεχισω να κανω παρεα μαζι τους και να τους υπερασπιζομαι οταν εχουν δικιο.γιατι ειναι ανθρωποι και οχι ζωα οπως καποιοι θελουν να πιστευουν.σαφως ομως και καταδικαζω ξαναλεω παρανομες,αντικοινωνικες συμπεριφορες ειτε αλβανου,ειτε ουκρανου,ειτε αυστραλου,ειτε ελληνα.

συγγνωμη που διαφωνω μαζι σας και τρολλαρουμε το θεμα που ανοιξε το παιδι,αλλα αγανακτω οταν σε 1 φορουμ με καποιους κανονες,διαβαζω καποια πραγματα,κατα την γνωμη μου παραλογα.δεν απανταω πανω στο θεμα αυτο αλλο.

ελπιζω το παλικαρι να βρει το ποδηλατο του αδερφου του και να αρχισει παλι τις βολτες του με αυτο.

μπορει να κατεβαινει και στις ποδηλατοπορειες και να κανει νεες παρεες.

http://podilatespatra.blogspot.com/

Δημοσ.

καλα αστο το παληκαρι το ποδηλατο το χασε με συγκαταθεση του...

οταν ενας παρανομος αλλοδαπος κανει μλκς ειναι 2 φορες χειροτερο απο εναν Ελληνα.ο αλλος ειναι στην χωρα του δεν πηγε στο εξωτερικο να το παιξει μαγκας.

καλα αν εσενα σ αρεσει να ζεις οπως αυτοι δηλ 15 ατομα σε ενα 2αρη κ εννοειτε χωρις να πληρωνουν φορους σε τιποτα τοτε παω πασο.

Δημοσ.

τι εννοεις δεν πληρωνουν φορους?

φπα=19%

κρατησεις απο ικα(σε οσους κολλουνται τα ενσημα)

τι αλλο πρεπει να πληρωσουν?

οσο για το οτι στοιβαζονται σε 1 σπιτι πολλα ατομα,και οι ελληνες οταν πηγαν μεταναστες στην γερμανια ετσι εμεναν,και ουτε καν σε σπιτια.σε αποθηκες και στην καλυτερη σε ξενωνες.αλλα το προβλημα σου ποιο ειναι που μενουν πολλοι σε 1 σπιτι?αντιθετως γινονται και πιο κοινωνικοι.

υγ:αν και ειπα οτι δεν θα ξανααπαντησω,το εκανα.δυστυχως δεν κρατηθηκα και παλι.

Δημοσ.
μπορει να κατεβαινει και στις ποδηλατοπορειες και να κανει νεες παρεες.

http://podilatespatra.blogspot.com/

Καλα, καλα, στο επομενο post θα του πεις του παιδιου να πιασει κ φιλιες με τον κλεφτη..

δε λεω, υπαρχουν κ καλοι αλβανοι, αλλα αν λαβω υπ' οψιν απο την περιοχη κ απο οσους εχω γνωρισει (κ πλακωθει) θα σου πω ενα πραγμα, κ αμα θες ακου το: Στους 10000 αλλοδαπους (κ ισως πιο συγεκριμενα με αλβανους, αφου με αυτοι ειναι σε σχεδον ολη την περιοχη) ειναι μονο ενας καλος, κ αυτος, παιζει να σου κανιε καποια μερα πουστι@..

Δε λεω, ειχαν καποτε κ τα δικια τους οι αλβανοι, αλλα απο ενα σημειο κ μετα μας καβαλησανε.. κ οσο μπορουν θα το συνεχιζουν, οχι για καποιο συγκεκριμενο λογο, αλλα επειδη ηταν εγκλειστοι ποσα χρονια, κ με το που βγηκαν εβγαλαν ολο το αχτι τους πανω μας. Οταν ενας λαος ασχολειται σε πολυ μεγαλο ποσοστο με παρανομιες, τοτε ειναι σκ@τανθρωποι..

Α, κ δε φταιει ια ολα τα ανεξελεγκτα η κυβερνηση, αλλα οι ανθρωποι της που την αφηνουν στις παρανομιες.

Κ οντως, το 92 δεν υπηρχε τοσος ρατσισμος, αλλα οταν ξεκινησαν να μου το παιζει μαγκακι το παιδακι 6ης δημοτικου επειδη εχει συμμορια με τον 22χρονο αδελφο, ε, τοτε πως να μην τους θεωρω απειλη??

Μονο εναν σωστο Αλβανο ειχα γνωρισει στο γυμνασιο, που βλεποντας τους αλλους αλβανους να κανουν τετοια του εβαζε στη θεση τους κ με ξυλο πολλες φορες, αφου τα ζωα δε καταλαβαινυν ποτε διχως ξυλο. Ενας απο ολο το σχολειο, σιγουρα κ απο ολο το δημο..δυστηχως!

Κ οταν λενε "ειμαι απο Βορεια Ελλαδα" το λενε γιατι εχουν τη φιλοδοξια να γινουν καποτε "Ελληνες"

Καποτε ακουσα ενα μικρο παιδακι να λεει σε ενα αλλο (7 χρονω ητανε) οτι "ολα αυτα θα γινουν δικα μας καποτε". Κ μη μου πεις οτι δεν τους τα λεγε ο πατερας τους κ το βγαλαν απο το μυαλο τους.. παιδακια ητανε.. τα κανουν απο τωρα ετσι να σκεφτονται.

Κ ψαξε να δεις λιγο την ιστορια (με διασταυρωμενες πηγες). θα δεις αυτο που ονομαζουμε σημερα Αλβανια+Βορεια Ελλαδα (αφου εκει ειναι η πρωτη τους σταση) δεν υπηρχε ποτε κ ανεκαθεν.. ηταν κοντα στη μαυρη θαλασσα πανω απο τη Τουρκια.. κ τοτε κ τωρα κανουν αυτο που ξερουν καλυτερα τα γονιδια τους.. μεταναστευση κ μη πω τι μιας αλλης χωρας.. Αυτα!

Κ ενα ανεκδοτο γνωστο:

Εισαι ρατσιστης?

Οχι ρε, δε φταιω εγω που αυτοι ειναι αλβανοι..

Δημοσ.
Ασε τώρα την αστυνομία , μην την κουράζεις , έχουν πολύ δουλειά και αυτοί ....

ναι οντως....σημερα ξυνουν το δεξι....και αφου τελειωσουν θα βγουνε να κοψουν καμια κληση...και να κανουν ελεγχο καυσαεριων 3 η ωρα το σαββατοβραδο αντι να κανουν αλκοτεστ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...