Fidelio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=aA8n_bWVZGI τσακάλια αν θυμάμαι καλά ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
Helm21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 επική είναι και η δεύτερη ατάκα 'ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΓΑ ΜΩ ΤΟ' αλλά κανείς δεν την μνημονεύει όσο την πρώτη. Μου αρέσει επίσης η έξοδος με το μηχανάκι και την αλυσίδούλα να γυρνάει
Fidelio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Σορρυ για το οφ τοπικ , αλλα δες το παρακάτω, κλαίω ....
Helm21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Η Ούρσουλα που λένε είναι μια που δίνει ντρόγκες και πάνε εκεί για χασίς και καλά μερακλωμένοι και επειδή δεν έχει τους δίνει ηρωίνη... αν θυμάμαι καλά.
takeda Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 πήγαινε πάρ'το νταηλίκι μη μασήσεις εγώ που βρήκα κλεμένο μηχανάκι μου κ έβαλα μπάτσους δεινοπάθησα
ilMarios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μιας φιλης μου της κλεψανε το ποδηλατο και πειγε με τους δικους της στους γονεις του αλβανου και τους ειπαν να τους παρουν αλλο αλλιως θα πανε στην αστηνομια για κλοπη (το εβαψε το αλβανακι το ποδηλατο και καλα να μην το αναγνωριζουν ηταν εσχος) οποτε πειγε σε ενα ποδηλαταδικο διαλεξε το πιο ακριβο το πειρε και το πληρωσαν οι αλβανοι.
horsepower Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 "Βασικά να πούμε η μεγάλη φάση γίνεται στο "Αντε σπάσε ρε μαλάκα"..Πολύ στοίχος έτσι"...θεός Γαρδέλης.. end of off-topic(tribute..)..
carlmikaze Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Που αφήνετε τα ποδήλατα και τα μηχανάκηα σας δηλαδή και σας τα κλέβουν;
pappous_soulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Θα μάθω όλα του τα στοιχεία και θα πάω με παρεούλα να το ζητήσουμε ευγενικά αύριο. Ή το δίνει και τελειώνει η ιστορία,ή το κρατάει και του την φυλάω για άλλη φορά... Που αφήνετε τα ποδήλατα και τα μηχανάκηα σας δηλαδή και σας τα κλέβουν; Σου είπα,μες το προαύλιο του σχολείου το είχε ο αδερφός μου.
1980 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 αμα ειναι αλβανακι το νου σου μην εχει τιποτα τυπους με μαχαιρια γιατι αυτοι ειναι κοτες και θρασυδειλοι δεν παιζουν ξυλο με τα χερια.
pappous_soulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Το ξέρω,δεν θα πάω να παίξω ξύλο μαζί τους,εννοείται. Αλλά μπορώ να βρω πολλούς άλλους τρόπους να εκδικηθώ...
Dr_adre Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ρε στα @@ σου και αλβανάκι να είναι.Αν σου κάνει τίποτα με παρέα φώναξε την πολις και όλα οκ.
Hamurabi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 μια παρενθεση... οταν λες "ειδα το ΖΟΥΜΠΕΡΟ" τι ακριβως εννοεις; υπαρχει ελληνικη λεξη ζουμπερο;
kage Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 μην πας στο μλκσμενο αν εισαι κ συ πιτσιρικας,πηγαινε αστυνομια οταν μπλεκονται αλβανοι κ δικιο να χουν εναντιον τους θα ειναι ή πηγαινε κατευθειαν σπιτι τ κ μπες μεσα κ περιμενε να γυρισει κ εξηγα στους γονεις τι γινετε αν φωναξεις αστυνομια
pappous_soulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 μια παρενθεση... οταν λες "ειδα το ΖΟΥΜΠΕΡΟ" τι ακριβως εννοεις;υπαρχει ελληνικη λεξη ζουμπερο; Δεν είμαι σίγουρος Πως λέμε ζούδι ένα πράγμα,ίσως είναι απο χωριό η λέξη,δεν το'χω ψάξει :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.