Προς το περιεχόμενο

Κλέψαν το ποδήλατο του αδερφού μου...

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επική είναι και η δεύτερη ατάκα 'ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΓΑ ΜΩ ΤΟ' αλλά κανείς δεν την μνημονεύει όσο την πρώτη.

Μου αρέσει επίσης η έξοδος με το μηχανάκι και την αλυσίδούλα να γυρνάει

Δημοσ.

Η Ούρσουλα που λένε είναι μια που δίνει ντρόγκες και πάνε εκεί για χασίς και καλά μερακλωμένοι και επειδή δεν έχει τους δίνει ηρωίνη... αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

πήγαινε πάρ'το νταηλίκι μη μασήσεις

εγώ που βρήκα κλεμένο μηχανάκι μου κ έβαλα μπάτσους δεινοπάθησα

Δημοσ.

Μιας φιλης μου της κλεψανε το ποδηλατο και πειγε με τους δικους της στους γονεις του αλβανου και τους ειπαν να τους παρουν αλλο αλλιως θα πανε στην αστηνομια για κλοπη (το εβαψε το αλβανακι το ποδηλατο και καλα να μην το αναγνωριζουν ηταν εσχος) οποτε πειγε σε ενα ποδηλαταδικο διαλεξε το πιο ακριβο το πειρε και το πληρωσαν οι αλβανοι.

Δημοσ.

Θα μάθω όλα του τα στοιχεία και θα πάω με παρεούλα να το ζητήσουμε ευγενικά αύριο.

Ή το δίνει και τελειώνει η ιστορία,ή το κρατάει και του την φυλάω για άλλη φορά...

Που αφήνετε τα ποδήλατα και τα μηχανάκηα σας δηλαδή και σας τα κλέβουν;

Σου είπα,μες το προαύλιο του σχολείου το είχε ο αδερφός μου.

Δημοσ.

αμα ειναι αλβανακι το νου σου μην εχει τιποτα τυπους με μαχαιρια γιατι αυτοι ειναι κοτες και θρασυδειλοι δεν παιζουν ξυλο με τα χερια.

Δημοσ.

μην πας στο μλκσμενο αν εισαι κ συ πιτσιρικας,πηγαινε αστυνομια οταν μπλεκονται αλβανοι κ δικιο να χουν εναντιον τους θα ειναι:P

ή πηγαινε κατευθειαν σπιτι τ κ μπες μεσα κ περιμενε να γυρισει κ εξηγα στους γονεις τι γινετε αν φωναξεις αστυνομια

Δημοσ.
μια παρενθεση... οταν λες "ειδα το ΖΟΥΜΠΕΡΟ" τι ακριβως εννοεις;

υπαρχει ελληνικη λεξη ζουμπερο;

Δεν είμαι σίγουρος :mrgreen:

Πως λέμε ζούδι ένα πράγμα,ίσως είναι απο χωριό η λέξη,δεν το'χω ψάξει :-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...