pappous_soulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Σήμερα ένα αλητάκι απο κάτι εργατικές βούτηξε τα ποδήλατα του αδερφού μου και ενός φίλου του. Το καλό είναι οτι ξέρω ποιος είναι γιατί σήμερα έτυχε να περνάω απ'το σχολείο που στεγάζει λυκειο και γυμνασιο για να παρω ένα χαρτί και είδα το ζουμπερο πάνω σε ένα ποδήλατο που εμοιαζε με του bro μου.Δεν το κατάλαβα οτι ήταν δικό του αλλά μόλις γύρισε σπίτι και μου είπε οτι του το πήρανε το συνδύασα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος. Ρωτάω τώρα εγώ.Μπορώ να πάω στην αστυνομία και να γίνει τίποτα?Γιατί αυτή η κατάσταση έχει παραγίνει στην περιοχή μας και μου την δίνει...
titikos46 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Σήμερα ένα αλητάκι απο κάτι εργατικές βούτηξε τα ποδήλατα του αδερφού μου και ενός φίλου του. Το καλό είναι οτι ξέρω ποιος είναι γιατί σήμερα έτυχε να περνάω απ'το σχολείο που στεγάζει λυκειο και γυμνασιο για να παρω ένα χαρτί και είδα το ζουμπερο πάνω σε ένα ποδήλατο που εμοιαζε με του bro μου.Δεν το κατάλαβα οτι ήταν δικό του αλλά μόλις γύρισε σπίτι και μου είπε οτι του το πήρανε το συνδύασα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος. Ρωτάω τώρα εγώ.Μπορώ να πάω στην αστυνομία και να γίνει τίποτα?Γιατί αυτή η κατάσταση έχει παραγίνει στην περιοχή μας και μου την δίνει... Για πια περιοχη ειναι αυτο?
kallair Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 αστυνομία θα καλούσα εγώ σαν ύστατη λύση. απλςσ θα πήγαινα αν ήταν το δικό μου, θα το έπαιρνα πίσω και αν έλεγε κ τίποτα το αλητάκι, θα έτρωγε κ καμια σφαλιάρα. Το προτιμότερο όμως είναι να το κάνεις όσο πιο ανώδινα κ ήρεμα μπορείς ώστε να μην ανοίξεις ¨προηγούμενα" και χαλιέσαι καθημερινά με μ@λ@κιες τους.
Fidelio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Σήμερα ένα αλητάκι απο κάτι εργατικές βούτηξε τα ποδήλατα του αδερφού μου και ενός φίλου του... Τι είναι πιτσιρικάς; Πιάστον μόνος σου και απλά πεστα του, χύμα μες τα μουτρα για την μαλακία που έκανε. Ασε τώρα την αστυνομία , μην την κουράζεις , έχουν πολύ δουλειά και αυτοί ....
pappous_soulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μωρέ θα πήγαινα αυτή τη στιγμή εκει πέρα και θα το έδερνα. Το θέμα είναι οτι έχει "παρέες"...Καταλαβαίνετε τώρα ποιο είναι το θέμα.Αλλιώς δεν θα ζήταγα συμβουλές αυτη την ώρα. :?
1980 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 εχε και το νου σου μην σκασει κανα νταμαρι οταν πιασεις τον πιτσιρικα. πηγαινε και ζητα το και αν δεις οτι εχει πολλες πλατες και σου κανουν μανουρες μαζεψε παρεα και καλο παιχνιδι. ε δεν μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο. μην περιμενεις να πανε να στο φερουνε οι μπατσοι.
Fidelio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μωρέ θα πήγαινα αυτή τη στιγμή εκει πέρα και θα το έδερνα. Μια μικρή λεπτομέρια , δεν ειπαμε να τον δείρεις , αυτο θα ήταν απαραδεκτο αν ειναι πιτσιρικάς, σε κάθε άλλη περιπτώση τράβα στο τμήμα....
pappous_soulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 εχε και το νου σου μην σκασει κανα νταμαρι οταν πιασεις τον πιτσιρικα. πηγαινε και ζητα το και αν δεις οτι εχει πολλες πλατες και σου κανουν μανουρες μαζεψε παρεα και καλο παιχνιδι. ε δεν μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο. μην περιμενεις να πανε να στο φερουνε οι μπατσοι. Οι μπάτσοι δεν περιμένω να μου το φέρουνε.. Απ'τη στιγμή όμως που γνωρίζουν οτι αυτό το άτομο με παρέες του τριγυρνάει και βουτάει ποδήλατα απο σχολεία και τα πουλάει,ε όχι ρε πούστη μου,να κάνει κάτι. Μια μικρή λεπτομέρια , δεν ειπαμε να τον δείρεις , αυτο θα ήταν απαραδεκτο αν ειναι πιτσιρικάς, σε κάθε άλλη περιπτώση τράβα στο τμήμα.... Δεν μιλάμε για αθώο παιδάκι,μιλάμε για έναν αλήτη.
1980 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 για τι ηλικια λες τωρα? δεν ασχολουνται οι μπατσοι με τετοια πραγματα στην ελλαδα εισαι αυτοι ειναι ικανοι να πας και να σου πουνε πηγαινε και παρτο μονος σου.
pappous_soulis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Eχεις δίκιο. Εδώ δεν κάναν τίποτα για τα κωλόπαιδα που σκοτώσαν τον Άλεξ...:? Ζήτω η Ελλάντα
Helm21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ειλικρινά, κλέψε το πίσω (αγγλισμός του ελέους). Περίμενε να το αφήσει μόνο του και τσίμπα το. Δεν νομίζω να χρειάζονται The Warriors-style τσαμπουκάδες με παρέες και αλυσίδες και 'με θυμάσαι ρε πούστη?!'
1980 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ειλικρινά, κλέψε το πίσω (αγγλισμός του ελέους). Περίμενε να το αφήσει μόνο του και τσίμπα το. Δεν νομίζω να χρειάζονται The Warriors-style τσαμπουκάδες με παρέες και αλυσίδες και 'με θυμάσαι ρε πούστη?!' απο το χουλιγκανς δεν ειναι αυτο?
Helm21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=aA8n_bWVZGI τσακάλια αν θυμάμαι καλά
Sadman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 ελα ρε μη χαλιεστε.ΕΜενα μου ειχανε παρει το μηχανακη(τι να πω δηλ) και τα κλειδια μαζι.Τα κλειδια τα ειχα διπλα μου πανω στο τραπεζι τα πηραν μαζι με το μηχανακη και δρομο.Καλα οταν βρηκα τι και πιος εγινε τις.... Ηταν ενα σκατοαλβανακη που το πηρε για να κανει θεωρια πως ξερει να οδηγαει.Ενα σα λεω αυτο το στοιχεισε περιπου 600Ευρω(λογο αερογραφιας)πηγε και καρφωθηκε σε κωλονμα το ηληθιο. Καλα εφαγε και 5-6 γερες.Και μετα ηρθαν οι "δικοι" του να μου ζητησουνε και τα ρεστα.Τους εξηγησα και ολα οκ.Δοκιμασε να κανεις το ιδιο(να τους εξηγησεις οχι το υπολιπο) ΥΓ:το μηχανακη μου ειναι ενα Suzuki FX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.