sokiwoki Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας, μετα απο format του δισκου προσπαθώ να επανεγκαταστήσω τα SP2 των XP απο το ιντερνετ και όταν παει να κανει install μου λεει οτι δεν εχω γνησιο product key για τα XP. γνωριζετε τι να κανω ?? (εκτος απο το να δωσω 141 ευρο για να τα αγορασω?) ευχαριστω
ThundeR_21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 mas douleueis file sokiwoki?? pws na exeis gnhsio product key afou exeis peiratikh ekdosh twn Win... ax ax piperi...
sokiwoki Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Το ξερω. Υπαρχει τροπος να εγκαταστησω τα SP2 παρολαυτα? δυσκολευομαι να εγκταστήσω και άλλα προγραμματα γιατι δεν μπορω να κανω update τα XP
danaos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ναι αλλά λάθος τόπο διάλεξες sokiwoki... Ψάξε αλλού... Εδώ έχει κλειδιά και κλειδαράδες που κλειδώνουν τα topics...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 apagoreuetai apo to policy tou forum na sou dwsei kapoios tetoiou eidous voh8eia...ara anagkastka h lysh einai na ta agoraseis...
ThundeR_21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 prepei na breis allo key.... apo ekei kai pera katapatame tous kanones tou insomnia...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Γεια σας, μετα απο format του δισκου προσπαθώ να επανεγκαταστήσω τα SP2 των XP απο το ιντερνετ και όταν παει να κανει install μου λεει οτι δεν εχω γνησιο product key για τα XP. γνωριζετε τι να κανω ?? (εκτος απο το να δωσω 141 ευρο για να τα αγορασω?) ευχαριστω Nα δώσεις 141 ευρώ και να το αγοράσεις. :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.