liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Πιστεύω πως και το ''pablo honey'' μια χαρά ακούστηκε, και πως πάντα αυτά που ήθελαν έγραφαν. Σίγουρα το ok computer είναι στροφή σε ποιο πειραματικά μουσικά μονοπάτια, (πως τα λεω ο άτιμος) , και τους βγήκε και η πιο εμπορική επιτυχία. Όλες οι μπάντες που σέβονται τον εαυτό τους πειραματίζονται με νέα πράγματα κάποια στιγμή, και σε άλλες βγαίνει, σε άλλες όχι... ps ούτε εγώ το άκουσα το ''in rainbows'' ακόμα, αλλά έχω καλό προαίσθημα..
The_Judas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Εγω προσωπικα θα απεχω απο τις online αγορες οσο υπαρχει CD και Βινυλιο. Η αισθηση μιας συλλογης απο CD και δισκους ειναι πολυ καλυτερη απο ενα label (5000 total tracks) στο Winamp. Χωρια που εχω και κατι χειροπιαστο να αφησω για το μελλον για τα παιδια μου, αν παντρευτω. Συμφωνώ είναι τελείως διαφορετική η αίσθηση και δεν είναι μόνο στον ψυχολογικό τομέα. Επίσης υπάρχει και η μεταπωλητική αξία... αν αγοράσεις 10 mp3 και δεν σου αρέσουν, μπορείς να τα πουλήσεις μετά ή έστω να τα χαρίσεις? Μόνο αν καταργηθούν τα προγράμματα τύπου p2p,torrent και αρχίσουν να πουλάνε ψηφιακά μουσική σε υψηλή ποιότητα (cd-wav, dvdaudio, sacd), θα έχουν νόημα αυτού του είδους οι κινήσεις. Αλλιώς θα είναι απλά μια κοροιδία.
porco_rosso21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 rofl ksoflimeno sigkrotima oi radiohead....porcorosso malon den ksereis gia to ti pezei apo to ok computer kai meta mesa sto sigrotima.. Βασικα,δε με νοιαζει το τι παιζει μεσα στο συγκροτημα,αν εχουν προβληματα κτλ,με νοιαζει πως αυτο που ακουω,που στην προκειμενη περιπτωση,δεν μου αρεσε καθολου...δεν μου κατσαν καλα οι πειραματισμοι αυτοι,πως το λεν δλδ,μου φανηκαν τελειως εκτος τοπου κ χρονου για το συγκροτημα κ ο ηχος τους εχασε πολλα για μενα...κ το ΚΙD A κ ΤΟ aMnesiac,ta ακουω οκ,αλλα απλα δεν μου κανουν το ιδιο,οπως τα 3 πρωτα τους...καλα,το hail to the thief δεν το σχολιαζω,μα τελειως χαλια,προσωπικα ετσι?(το αποκωρυφωμα της κλαψας..)τα εχω ολα τα cd tους,αλλα δυστυχως τα αγοραζω πλεον,απλα επειδη εχω κ τα αλλα,για να τα εχω ολα,αλλα μαλλον το τελευταιο θα παρει το πουλο....τωρα για στιχους κ μπους κ τα σχετικα,αυτα δεν μετρανε σε τπτ,το κανουν ολοι,ο καθε ασχετως,απλα λιγοι μονο το κανουν κ με επιτυχια...
liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 @porco_rosso21 οκ, γούστα είναι αυτά, δεν γίνεται να αρέσουν σε όλους όλα, αλλά το να τους χαρακτηρίζεις ξοφλημένους, είναι τουλάχιστον άδικο...
porco_rosso21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Ναι ρε,οκ γουστα ειναι,πασο...μπορει να μην ειναι οντως ξοφλημενοι,ισως ημουν κ παραπανω σκληρος,αλλα για μενα προσωπικα τουλαχιστον ειναι,δεν τους θεωρω πλεον συγκροτημα αξιο να ασχοληθω εστω κ λιγο μαζι του τωρα πλεον....κριμα παντως δλδ,τα 3 πρωτα αλπμουμ ειναι μνημεια για τη δεκαετια του 90....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.