Προς το περιεχόμενο

Το νέο album των Radiohead. Pay what you like!

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παίρνω τη μπαλιά στον κενό χώρο από τον freakster:

Άλλο το atrac της Sony και άλλο το AAC. To δεύτερο υποτίθεται ότι είναι το βελτιωμένο παιδί της ομάδας που έφτιαξε το mp3.

Δημοσ.

Μφφφ το εστειλες, τελειως αουτ, εγω υπολογιζα σε ατακα τυπου

"το μικροτερο δε μπορει ποτε να εχει την ιδια ποιοτητα με το μεγαλυτερο"

και mrgreens απο κατω.. :? :mrgreen:

Τα aac, m4a, m4p τεσπα, ειναι ενα φορμα συμπιεσης και καθιερωθηκε απο την apple για χρηση στα ipods ή καπως ετσι. :)

Δημοσ.
Μφφφ το εστειλες, τελειως αουτ, εγω υπολογιζα σε ατακα τυπου

Δε φταίω εγώ. Ήταν ψηλό το χορτάρι.

Δημοσ.

Τα επομενα συγκροτηματα-καλλιτεχνες που φαινεται θα ακολουθησουν τον ιδιο δρομο...

Oasis, Jamiroquai, Nine Inch Nails..

Μουσικη επανασταση;;; :D

http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2007/10/09/nradiohead109.xml

http://www.techcrunch.com/2007/10/08/nine-inch-nails-help-seal-record-industrys-coffin/

Δημοσ.

Μετά απο την πρώτη ακρόαση το αλμπουμ μου αρέσει υπερβολικά πολύ... Ίσως το καλύτερο μετά το ok computer.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα θα απεχω απο τις online αγορες οσο υπαρχει CD και Βινυλιο. Η αισθηση μιας συλλογης απο CD και δισκους ειναι πολυ καλυτερη απο ενα label (5000 total tracks) στο Winamp. Χωρια που εχω και κατι χειροπιαστο να αφησω για το μελλον για τα παιδια μου, αν παντρευτω.

Δημοσ.
Εγω προσωπικα θα απεχω απο τις online αγορες οσο υπαρχει CD και Βινυλιο. Η αισθηση μιας συλλογης απο CD και δισκους ειναι πολυ καλυτερη απο ενα label (5000 total tracks) στο Winamp. Χωρια που εχω και κατι χειροπιαστο να αφησω για το μελλον για τα παιδια μου, αν παντρευτω.

+100000

μαζι σου...

Δημοσ.

Δε θα σχολιάσω καθόλου τη κίνηση των αγαπημένων μου Ραδιοκέφαλων να διανείμουν τα κομμάτια για το νέο τους άλμπουμ με αυτό το τρόπο, και να αφήσουν την αξιολόγηση της αξίας τους στην καλή διάθεση των ακροατών τους...

Όποιος πραγματικά αγαπήσει και εκτιμήσει το άλμπουμ μπορεί να το αγοράσει σε μια μουσική συσκευασία με πολλά extra κ.τ.λ. η οποία θα κυκλοφορήσει αρχές του 2008..

Θα επικεντρώσω (και καλό θα ήταν αυτό να κάνουμε όλοι μας) το ενδιαφέρον μου καθαρά σε ότι αφορά το τραγουδιστικό μέρος του 'In Rainbows'..

Ένα άλμπουμ που στις πρώτες ακροάσεις του το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον με μεγάλη ποικιλία όσο αφορά την διαφορετικότητα στον ήχο και το feeling που προσφέρει το κάθε κομμάτι του..

'Απ'ολα έχει ο μπαξές' που λέει και ο λαός..

Κομμάτια που όσο τα ακούς άλλο τόσο κολλάς, όπως συμβαίνει στα περισσότερα δημιουργηματά τους...

Ένα ανεξήγητο φαινόμενο που μόνο ο Thom Yorke μπορεί να ερμηνεύσει πως είναι δυνατόν οι μελωδίες μετά απο κάποια στιγμή να λειτουργούν τόσο εθιστικά..

Όπως λειτουργεί σε εμένα ένα απο τα 'αριστουργήματα' του άλμπουμ με τίτλο 'Nude'..

Το κομμάτι που μου έκοψε την ανάσα απο τις πρώτες κιόλας νότες..

Δε θα μπώ στη διαδικασία να πω αν είναι το καλύτερο ή όχι άλμπουμ των Radiohead..

Αυτό ας το κάνουν οι μουσικοί ειδήμονες..

Αυτό που μπορώ να πώ είναι ότι πρόκειται για μια αξιοπρεπέστατη δουλειά που με νοσταλγία περιμέναμε, και που επιβεβαιώνει περίτρανα γιατί ο Thom Yorke και η υπόλοιπη παρέα απο την Οξφόρδη είναι ένα απο τα πολυτιμότερα και επιδραστικότερα γκρούπ της εποχής που διανύουμε.

Το αποδεικνύουνε εξάλλου...

Δημοσ.
Δε θα σχολιάσω καθόλου τη κίνηση των αγαπημένων μου Ραδιοκέφαλων να διανείμουν τα κομμάτια για το νέο τους άλμπουμ με αυτό το τρόπο, και να αφήσουν την αξιολόγηση της αξίας τους στην καλή διάθεση των ακροατών τους...

Όποιος πραγματικά αγαπήσει και εκτιμήσει το άλμπουμ μπορεί να το αγοράσει σε μια μουσική συσκευασία με πολλά extra κ.τ.λ. η οποία θα κυκλοφορήσει αρχές του 2008..

Θα επικεντρώσω (και καλό θα ήταν αυτό να κάνουμε όλοι μας) το ενδιαφέρον μου καθαρά σε ότι αφορά το τραγουδιστικό μέρος του 'In Rainbows'..

Ένα άλμπουμ που στις πρώτες ακροάσεις του το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον με μεγάλη ποικιλία όσο αφορά την διαφορετικότητα στον ήχο και το feeling που προσφέρει το κάθε κομμάτι του..

'Απ'ολα έχει ο μπαξές' που λέει και ο λαός..

Κομμάτια που όσο τα ακούς άλλο τόσο κολλάς, όπως συμβαίνει στα περισσότερα δημιουργηματά τους...

Ένα ανεξήγητο φαινόμενο που μόνο ο Thom Yorke μπορεί να ερμηνεύσει πως είναι δυνατόν οι μελωδίες μετά απο κάποια στιγμή να λειτουργούν τόσο εθιστικά..

Όπως λειτουργεί σε εμένα ένα απο τα 'αριστουργήματα' του άλμπουμ με τίτλο 'Nude'..

Το κομμάτι που μου έκοψε την ανάσα απο τις πρώτες κιόλας νότες..

Δε θα μπώ στη διαδικασία να πω αν είναι το καλύτερο ή όχι άλμπουμ των Radiohead..

Αυτό ας το κάνουν οι μουσικοί ειδήμονες..

Αυτό που μπορώ να πώ είναι ότι πρόκειται για μια αξιοπρεπέστατη δουλειά που με νοσταλγία περιμέναμε, και που επιβεβαιώνει περίτρανα γιατί ο Thom Yorke και η υπόλοιπη παρέα απο την Οξφόρδη είναι ένα απο τα πολυτιμότερα και επιδραστικότερα γκρούπ της εποχής που διανύουμε.

Το αποδεικνύουνε εξάλλου...

Συμφωνώ απολύτα, να προσθέσω οτι κατά την γνώμη μου ενα τετοιό αλμπούμ θα μπορούσε να γίνει μόνο με την απόλυτη ελευθερία που είχε το γκρουπ στη δημιουργία του.

Δημοσ.

Και 45 λεπτά μιας drone νότας να έβγαζε ένα συγκρότημα τόσο μεγάλο σαν τους Radiohead θα βρισκόταν εταιρία να το κυκλοφορήσει (και πωρωμένοι fans να δηλώσουν ότι είναι ο,τι καλλίτερο έχουν βγάλει ποτε) οπότε ας μην υπερβάλλουμε...

Δημοσ.

Δε θα ηταν ωραιο ενα συστημα, οπου θα υπηρχε η απειρη μουσικη καπου σε καποιο server online και εμεις θα ανοιγαμε μια εφαρμογη π.χ. itunes, θα πληκτρολογουσαμε οποιο τραγουδι θελουμε να ακουσουμε και θα επαιζε (οχι τυχαια οπως στο Lastfm) ; Καθε δεκαπεντε λεπτα μουσικης και μια διαφημιση, ουτε πειρατιες, ουτε υπερτιμημενες αγορες. Δεν μπορω να σκεφτω καποιο μειονεκτημα σε αυτη τη μεθοδο. Ελπιζω να οδηγηθουμε εκει στο μελλον.

(ενταξει και χωρις διαφημισεις να παιζαν καλα θα ηταν :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...