Προς το περιεχόμενο

Το νέο album των Radiohead. Pay what you like!

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.inrainbows.com/Store/Quickindex.html

Απιστευτη κινηση απο τους radiohead :o

Για να κατεβάσετε το αλμπουμ μπορειτε να πληρωσετε οτι πιστευετε πως αξιζει.

Αν βρισκετε σωστη την κινηση δειξτε και εσεις πως συμφωνειτε.

Μπράβο στο συγκρότημα.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κρίμα. Για μια περίοδο της ζωής μου τους είχα πολύ ψηλά. Μετά δεν ξέρω ίσως να χάλασαν κι αυτοί ίσως να άλλαξα τα γουστα μου εγώ αλλά με κούραζαν πολύ.

Δημοσ.
Ακόμα βγάζουν άλμπουμ αυτοί?

εδω βγαζουν οι rolling stones και οι scorpions...ασε που θα βγαλουν και οι eagles μετα απο...27 χρονια? δεν ειμαι και σιγουρος για τον αριθμο

Δημοσ.
Κρίμα. Για μια περίοδο της ζωής μου τους είχα πολύ ψηλά. Μετά δεν ξέρω ίσως να χάλασαν κι αυτοί ίσως να άλλαξα τα γουστα μου εγώ αλλά με κούραζαν πολύ.

Μπα, δεν νομίζω να χάλασαν αυτοί.

Δημοσ.

Πολύ καλή ιδέα! Είμαι περίεργος να δω πόσο θα πληρώσουν οι άνθρωποι για να το κατεβάσουν.

Πάντως κάτι φαίνεται να αλλάζει στον τρόπο που διακινείται η μουσική (free downloads, διάθεση από εφημερίδες, τώρα οι radiohead). Για να δούμε προς τα που πάει το πράγμα..

Δημοσ.

Οι Radiohead έχουν περισσότερα να κερδίσουν με το positive publicity αυτής της κίνησης, παρά να χάσουν (ή μάλλον να χάσει η εταιρία τους από λεφτά) οπότε και δεν είναι τόσο ειλικρινές όσο φαίνεται ίσως. Πάραυτα, είναι καλή κίνηση. Οτιδήποτε κάνει περισσότερους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι δεν χρειάζεται ο μεσάζοντας-νταβατζής της μουσικής βιομηχανίας μεταξύ του καλλιτέχνη και του κοινού του, για καλό είναι.

Δημοσ.

Δεν παρακολουθω φανατικα το συγκροτημα οποτε δεν ξερω απο πρωτο χερι, αλλα απο φορα διαβασα οτι οι radiohead δεν ειναι εδω και καιρο σε συμφωνια με καποια δισκογραφικη και εχει καποια σχεση με το οτι αποφασισαν να διαθεσουν ετσι το αλμπουμ τους στο κοινο.

Δημοσ.

Yus! Δε βρίσκονται σε εταιρεία οι Ραδιοκέφαλοι εδώ και καιρό.

http://www.greenplastic.com/news/archives/2007/09/radiohead_annou_1.php

Και για όσους βαριούνται να ανοίξουν το link, θα υπάρχουν 2 εκδόσεις, μία "χειροπιαστή" με ειδική συσκευασία, διάφορα άλλα καλούδια και το album σε cd κ σε βινύλιο(!) και θα κοστίζει μαζί με τα μεταφορικά 40 λίρες, και μία ψηφιακή την οποία την πληρώνεις όσο θέλεις εσύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...