Freakster Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 http://www.inrainbows.com/Store/Quickindex.html Απιστευτη κινηση απο τους radiohead Για να κατεβάσετε το αλμπουμ μπορειτε να πληρωσετε οτι πιστευετε πως αξιζει. Αν βρισκετε σωστη την κινηση δειξτε και εσεις πως συμφωνειτε. Μπράβο στο συγκρότημα.
Freakster Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ακόμα βγάζουν άλμπουμ αυτοί? Έτσι φαίνεται.
Sellers Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Κρίμα. Για μια περίοδο της ζωής μου τους είχα πολύ ψηλά. Μετά δεν ξέρω ίσως να χάλασαν κι αυτοί ίσως να άλλαξα τα γουστα μου εγώ αλλά με κούραζαν πολύ.
disqualified Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ακόμα βγάζουν άλμπουμ αυτοί? εδω βγαζουν οι rolling stones και οι scorpions...ασε που θα βγαλουν και οι eagles μετα απο...27 χρονια? δεν ειμαι και σιγουρος για τον αριθμο
Sellers Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Θα βγάλουν οι eagles? Τι? Διασκευές του hotel california?
disqualified Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 κανονικο 2cd studio album, θα λεγεται long road out of eden
Freakster Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Eλαααααα, σχολιαστε το "πληρώστε ότι θέλετε"! Ακομα και 0 pounds! Τake that RIAA!
Dude_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Κρίμα. Για μια περίοδο της ζωής μου τους είχα πολύ ψηλά. Μετά δεν ξέρω ίσως να χάλασαν κι αυτοί ίσως να άλλαξα τα γουστα μου εγώ αλλά με κούραζαν πολύ. Μπα, δεν νομίζω να χάλασαν αυτοί.
ni_kuho Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Πολύ καλή ιδέα! Είμαι περίεργος να δω πόσο θα πληρώσουν οι άνθρωποι για να το κατεβάσουν. Πάντως κάτι φαίνεται να αλλάζει στον τρόπο που διακινείται η μουσική (free downloads, διάθεση από εφημερίδες, τώρα οι radiohead). Για να δούμε προς τα που πάει το πράγμα..
Helm21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Οι Radiohead έχουν περισσότερα να κερδίσουν με το positive publicity αυτής της κίνησης, παρά να χάσουν (ή μάλλον να χάσει η εταιρία τους από λεφτά) οπότε και δεν είναι τόσο ειλικρινές όσο φαίνεται ίσως. Πάραυτα, είναι καλή κίνηση. Οτιδήποτε κάνει περισσότερους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι δεν χρειάζεται ο μεσάζοντας-νταβατζής της μουσικής βιομηχανίας μεταξύ του καλλιτέχνη και του κοινού του, για καλό είναι.
Freakster Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δεν παρακολουθω φανατικα το συγκροτημα οποτε δεν ξερω απο πρωτο χερι, αλλα απο φορα διαβασα οτι οι radiohead δεν ειναι εδω και καιρο σε συμφωνια με καποια δισκογραφικη και εχει καποια σχεση με το οτι αποφασισαν να διαθεσουν ετσι το αλμπουμ τους στο κοινο.
Vole Maulder Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Yus! Δε βρίσκονται σε εταιρεία οι Ραδιοκέφαλοι εδώ και καιρό. http://www.greenplastic.com/news/archives/2007/09/radiohead_annou_1.php Και για όσους βαριούνται να ανοίξουν το link, θα υπάρχουν 2 εκδόσεις, μία "χειροπιαστή" με ειδική συσκευασία, διάφορα άλλα καλούδια και το album σε cd κ σε βινύλιο(!) και θα κοστίζει μαζί με τα μεταφορικά 40 λίρες, και μία ψηφιακή την οποία την πληρώνεις όσο θέλεις εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.