alex2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Χαίρεται παιδιά. Να με συγχωρέσουν οι mods αν υπερβαίνω κάποιον κανόνα. Στο θέμα.Μένω σε εστία Αγγλικού Πανεπιστημίου και θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας για να ανεβάσω την ταχύτητα στο download. Τι θέλω να πω....δουλεύουν πχ BitComet,Limewire αλλά κατεβάζω με 2-5 kB που σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό αν λάβετε υπόψιν ότι κατεβάζω με 100kB από site. Λοιπόν...δεν συνδέομαι με proxy. Και παρακαλώ μην μου πείτε ότι κατεβάζω αρχεία που δεν μοιράζονται αρκετά και δεν έχω καλή ταχύτητα...γιατί το έχω δοκιμάσει με πολλά "δημοφιλή" αρχεία που έχουν για παράδειγμα 100 seeders. Παρακαλώ τα φώτα σας Ευχαριστώ πολύ.
Arkadios83 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Εχω ακουσει απο φοιτητες στην Αγγλια πως κλεινουν τα ports η κατιτ ετοιο...
alex2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Υποθέτω πως αν ήταν κλειστά τα port δεν θα κατέβαζε καθόλου...όχι με 5kB!
nikoskon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 για παράδειγμα 100 seeders. Αυτό δε λέει τπτ. Για να κατεβάζεις γρήγορα απο torrent πρέπει η αναλογία Seeders/Leechers να είναι πολύ μεγάλη αλλά και οι seeders να δίνουν αρκετό από το upload bandwidth για seeding.
alex2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Τέλος πάντων...δεκτό. Ας μείνουμε στο ότι έχω δοκιμάσει αρκετά "δημοφιλή" αρχεία που θα έπρεπε να έχουν σοβαρή ταχύτητα.Και έχω δοκιμάσει καμία 10αρια....ε του που@@η κάποιο θα μοιραζόταν αρκετά έτσι ώστε να κατεβάζω με πάνω από 4 kB!
Rocketiar Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 stis perissoteres esties stin agglia (an oxi se kamia),sumperilamvanomenis kai autis pou emena egw, de mporeis na katevaseis apo torrents..uparxoun para polu elegxoi kai kovoun tis sundeseis me tous trackers ...(mi me rwtiseis pws ..den katafera na mathw pote). Episis de thumamai kanenan gnwsto mou na ta katafere..i moni lusi pou eixan oloi itan rapidshare...
alex2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 OK κατάλαβα. Μάλλον θα καταλήξω και εγώ σε αυτήν την λύση.
mitsos24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Όταν σπουδαζα εγω παντως μια λυση που δουλεψε ηταν το tunneling, με μια μικρη αμοιβη το μηνα νομιζω γυρω στα 7, 8 Ευρω.
21century Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Πολλα πανεπιστημια κλεινουν τα πορτ αλλα αμα γνωριζεις τον διαχειριστη...
alex2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Όταν σπουδαζα εγω παντως μια λυση που δουλεψε ηταν το tunneling, με μια μικρη αμοιβη το μηνα νομιζω γυρω στα 7, 8 Ευρω. Μάλιστα..φαινεται πάρα πολύ ενδιαφέρον και διάβασα 5 πράγματα για αυτό. Μήπως έχεις καμία πιο εξειδικευμένη συμβουλή για την χρήση του tunneling και κανένα link ίσως?
prizi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ισως και με το IRC μπορεις να καλυφθεις με τα downloads....εχω καιρο να το χρησιμοποιησω ομως μπορεις να βρεις πολλα πραγματα....ταχυτητητες...δεν ειμαι σιγουρος
Ather Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Με rs βρίσκεις σχεδόν τα πάντα και το κόστος είναι ελάχιστο και κατεβάζεις ΠΑΝΤΑ σαν άνθρωπος. Ποιος ο λόγος για p2p σήμερα;
Rocketiar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ποιος ο λόγος για p2p σήμερα; Yπάρχουν αρκετοί που θέλουν να αποφύγουν ακόμα και αυτό το μικρό κόστος...
mindtrapper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Yπάρχουν αρκετοί που θέλουν να αποφύγουν ακόμα και αυτό το μικρό κόστος... Δεν αξίζει να προσπαθήσεις να το αποφύγεις, πιστεύω. Βρίσκεις την υγειά σου με rapidshare. Πολλά forum, πολλά blog, πολύ link γενικά. Αν αξιοποιήσεις το Google τέλειωσε, θα κάνεις καιρό να βρεις κάτι σε torrent που να μην βρίσκεις στο rapidshare. Βέβαια έχεις ένα όριο 25gb τις 5 μέρες αλλά και στα torrents πρέπει να κρατήσεις ratio στους private trackers που παίζει το σπάνιο share. Άλλη μια λύση που θα σου πρότεινα, αν και δεν έχω ασχοληθεί πολύ γενικά, είναι τα newsgroups. Και πάλι θα πληρώνεις ένα στοιχειώδες ποσό για τον news server που θα χρησιμοποιείς αλλά ΟΚ, μιλάμε σχεδόν για την αρχή του internet. Όλα σε κάποιο newsgroup βγαίνουν πρώτα και μετά τα παίρνουν όλοι. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.