_filippos_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Εδώ και κάτι μήνες έπεσε το μάτι μου πάνω στο LinuxMCE και το μικρόβιο για Home cinema pc μπήκε για τα καλά στο σύστημά μου. Βέβαια δεν σκέφτομαι για tower pc αλλά για ένα pc με διαστάσεις (case) όχι μεγαλύτερες απο ένα παλιο VHS Player. Έκανα ενα search στο google αλλα οι τιμές για hcpc case είναι λιγάκι τσιμπημένες και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Βασικά δημιούργησα αυτό το θέμα για ιδέες Ενδιαφέρομαι για ενα πρακτικό και σε λογική τιμή case μια κάρτα βίντεο που να έχει τόσο svhs και ψηφιακή έξοδο με καλή ανάλυση για να βλέπω καλή ποιότητα βίντεο στην τηλεόραση ή μελοντικά βιντεοπροβολέα (ή LCD/Plasma) Για motherboad δεν εχω αποφασίσει ακόμα αλλά δεν ενδιαφέρομαι να πάρω τελευταίας κυκλοφορίας. Μνήμη 1GB, σκληρό κοντά στα 120GB. Όποιος γνωρίζει σχετικά και μπορεί να δώσει ιδέες, προτάσεις... ευπρόσδεκτες!!
rallistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Χωρις να θελω να κανω διαφημιση στο παιδι μιας και δεν το ξερω,δες μια νεα αγγελια για ενα καλο κουτακι σε λογικη τιμη. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=214403
_filippos_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Φαντάζομαι πως τα case θα κάνουν σε όλα τα Mobo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.