gohteutikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Θέλω ένα PC να βλέπει κάποιους φακέλους σε ένα άλλο PC! Πρέπει και στα δύο PC να υπάρχει ο ίδιος λογαριασμός χρηστή; Αρκεί το username να είναι το ίδιο ή πρέπει να είναι και το password; Επειδή σε κάθε PC δεν κάθετε το ίδιο άτομο αρά είναι φυσιολογικό να υπάρχει το ίδιο username; Ωστόσο δεν θέλω να βαρύνω το κάθε PC με έναν άχρηστο λογαριασμό! Τι εναλλακτική έχω; edit: το ένα Pc έχει vista ultimate ενώ το άλλο έχει home XP
rallis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δεν ειναι απαραίτητο να έχουν τον ίδιο λιγαριασμό χρήστη.Απλά χρειάζεται τα αρχεία που θέλεις να είναι ''κοινα'' να τα χαρακτηρίσεις ως ''shared''.Αλλιώς βάλε το φάκελο με τα αρχεία που θέλεις να μοιραστείς στον φάκελο ''κοινόχρηστα έγγραφα'' ενός από τους 2 υπολογιστές.
gohteutikos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δεν ειναι απαραίτητο να έχουν τον ίδιο λιγαριασμό χρήστη.Απλά χρειάζεται τα αρχεία που θέλεις να είναι ''κοινα'' να τα χαρακτηρίσεις ως ''shared''. Στα vista πως κάνω κάτι τέτοιο;
rallis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Στα vista δεν ξερω,δεν τα εχω δουλεψει.Ας απαντήσει όποιος ξέρει.Δεν έχουν φάκελο παρόμοιο με το ''κοινόχρηστα έγγραφα''?
gohteutikos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Θα προτιμούσα να μην βάζω ότι επιθυμώ στον φάκελο κοινόχρηστα, αλλά να επιτρέπω όποιον χρήστη νάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.