isspro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 γεια σας παιδια, το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω σωστα τα καλωδια του κουτιου μου (της υπογραφης) με την μητρικη (της υπογραφης). δηλαδη παταω τερματισμο (ή shut down) και μου σβινει ο υπολογιστης αλλα τα ανεμιστηρακια δουλευουν ακομα + τον επεξεργαστη... αν πατησω hibernate (στα ελληνικα πρεπει να ειναι η "αναμονη") κλεινει κανονικα ο υπολογιστης αλλα μετα οταν τον ανοιγω μου γραφει στην οθονη "system restore" (επαναφορα συστηματος). επισης και με τους 2 τροπους (κυριως με τον 1ο αλλα καμια φορα κ με τον 2ο) αναγκαζομαι να κραταω το κουμπι power πατημενο 5" για να κλεισει το PC. επισης δεν ξερω τι και πως αλλα κανονικα στο stacker 832 που εχω δεν θα επρεπε να αναβει και ενα (μπλε νομιζω) φως γυρο απο το power και ενα πορτοκαλι δεξια απο το reset για τον σκληρο και καλα οτι κανει "δουλειες"?? ενα σχεδιαγραμμα κατι, θα ηταν οτι επρεπε για να ενωσω σωστα τα καλωδια και να ησυχασω μια κ καλη... σας ευχαριστω προκαταβολικα και ελπιζω να βρεθει λυση στο προβλημα μου... :neutral:
gnu Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Αν δεν εχεις το manual της μητρικης,πατα εδω και κατεβασετο. Και δες πως πρεπει να βαλεις τα καλωδια.
isspro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 αυτα τα εχω και στο εγχειριδιο αλλα ειναι μπερδεμενα... αμ μπορει καποιος να τα πει λιγο πιο αναλυτικα.. αυτο μονο :-|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.