apostolos2 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 θελω να αγορασω το πρωτο μου bluetooth και δεν εχω ιδεα για το τι να προσεξω στη αγορα του. σιγουρα θα υπαρχει απαντηση στο φορουμ αλλα δεν εχο κουραγιο να ψαξω γιατι το θεμα ειναι τεραστιο. για αυτο κανω μια απλη ερωτηση, τι να προσεξω στην αγορα ενος bluetooth? θελω να ειναι μικρο, χωρις καλωδιο.... δεν ξερω αν παιζει ρολα αλλα εχω το nokia 6233. επησεις αν εχετε να μου προτεινετε καποιο μοντελο
Nomikaria Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Το μοντελο του κινητου δεν παιζει ρολο,αρκει να εγκαταστησεις τους drivers του bluetooth και θα λειτουργησει με οποιοδηποτε κινητο.... Εγω θα σου προτεινα αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=5&category=69975809&product=982326(εχω το προηγουμενο μοντελο)..Απλα να προσεξεις να ειναι συμβατο με τις τελευταιες εκδοσεις bluetooth(που ισχυει σε ολα τα καινουρια bluetooth) και να εχει σχετικα μεγαλη εμβελεια....(αν και δεν παιζει και πολυ ρολο...)
Droidlock Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 MSI star key 2.0 αλλα να σιγουρευτεις οτι υποστιριζει και παλαιοτερα προτυπα bluetooth 1.1 και 1.2
ApSiMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Re paidia mipws ennoei oti thelei akoustiko bluetooth??? Giati leei stin arxi....thelei na einai mikro k xwris kalwdio!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.