Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω δεν ειχα δει παλαιοτερες απο τις σημερινες. 45117 (αν ειδα καλα αλλα σιγουρα ξεκιναγαν απο 41 και ηταν 5ψηφιες) Σε ενα peugeot ανεβαινοντας λιγο πριν το Hilton...:-D:-D
titikos46 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Τον αρiθμο 2 πριν 15 χρονια σε παλιο Mercedes.Στο κεντρο της Αθηνας σε παροδο της οδου Αιολου.
Apostolishatz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Σκέτο δύο? χωρίς γράμμα μπροστά? Καλά εσύ πέτυχες μουσειακή κατάσταση....
titikos46 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Σκέτο δύο? χωρίς γράμμα μπροστά? Καλά εσύ πέτυχες μουσειακή κατάσταση.... Ναι χωρις, τοτε δεν υπηρχαν γραμματα μπροστα ηταν το 2ρο αυτοκινητο στην Ελλαδα.Και εν κινησει παραλω οχι αντικα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ναι χωρις, τοτε δεν υπηρχαν γραμματα μπροστα ηταν το 2ρο αυτοκινητο στην Ελλαδα.Και εν κινησει παραλω οχι αντικα. Εκτος τις εξωτερικες λαμαρινες θα ειχε μεινει τιποτα απο τα της "μαννας" του ??? Ετος κυκλοφοριας αραγε ????
titikos46 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Εκτος τις εξωτερικες λαμαρινες θα ειχε μεινει τιποτα απο τα της "μαννας" του ??? Ετος κυκλοφοριας αραγε ???? Τοτε ναι ολα της μανας του ηταν, ο ανθρωπος ηταν γνωστο προσωπο της Αθηναικης κοινωνιας τοτε ετσι καταλαβα παλιο αρχοντικο το σπιτι του.Εαν ηταν μπατιρης θα το ειχε γυρισει αντικα.Καθε καλοκαιρι με 3 μηνη ασφαλεια θα το ειχε,εχω και εναν αλλον που εχει ενα αμερικανικο καμπριο εποχης Πρισλει, και κανει ετσι την πλακα του τα καλοκαιρια.
dreez Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 εχω δει κατι αρχαια bmw,mercedes,ford και τετοια με πινακιδες ΜΑ!εχω βρει και πιο παλια απο αυτα αλλα με τις πινακιδες που εχουν τα ιστορικα αυτοκινητα(με μπλε στο πλαι)!
kx5 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Η πιο παλιά πινακίδα κυκλοφορίας που έχω δει είναι σε ένα ποδήλατο! Πρέπει να είναι τόσο αρχαία όσο και ο αναβάτης του (ένας χάρος παππούς). Δε θυμάμαι νούμερο αλλά το εν λόγω "όχημα" εθεάθη στην Πάτρα πριν από 3-4 χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.