EKPTOTWS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Πιαιδια καλησπερα,συγνωμη εαν δεν ειμαι στο σωστο τμημα του FORUM αλλα εχω αναγκη παιδια. Χθες σε καποια φαση εκει που ημουν μεσα στον υπολογιστη παγωσε και σκαλωσε. Εκανα Restart και μετα μου βγαζει το μυνημα: 4th master hard disk error Press F1 to Resume otan patao F1 moy bgaze to minima Διαλεξε Boot ή βαλε CD στο Boot και πατα οποιοδηποτε πληκτρο. Τι εχει γινει ρε παιδια??Καμια ιδεα και καμια λυση πως να το ανοιξω?? Σας Ευχαριστω
ThundeR_21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Στο σωστό τμήμα είσαι... Καλώς ήρθες στην παρέα μας... Υπάρχουν 2 περιπτώσεις: 1ον) Να έχεις κάποιον ιό...οπότε σκανάρεις με κάποιο πρόγραμμα όπως nod32, spyware doctor, spybot σε ασφαλή λειτουργία και 2ον) (ελπίζω να μην σου έτυχε αυτή η περίπτωση) να σου κτύπησε ο δίσκος...κάνε ένα scan με κάποιο πρόγραμμα τον δίσκο σου για σφάλματα... μπορείς βέβαια να κοιτάξεις τα καλώδια του δίσκου σου μήπως δεν κουμπώνουν καλά... καλή τύχη φίλε έκπτωτε
EKPTOTWS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 φιλε Thunder δεν με βαζει στα windows μεσα ωστε να το scanaro. Δεν νομιζω να εχει μπει κατι διοτι θα ειχε βαρεσει συνεγερμο το Kaspersky. Τουλαχιστον, εαν παω να παρω νεο σκληρο και περασω τα Windows στο νεο σκληρο θα μπορω να τον βαλω τον εν λογο δισκο ως slave και να σωσω τα αρχεια τις δουλειας μου τουλαχιστον??
nikosfree12 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Ο ThundeR_21 τα λέει πολύ καλά. Ούτε σε safe mode δεν μπαίνει; Αν όχι βγάλε την καλωδιοταινία του δίσκου ή το καλωδιάκι SATA και βάλε κάποιο άλλο αν όντως βλέπεις τα παλιά σου καλώδια καλά κουμπωμένα. Αν παρόλα αυτά τίποτα, βάλε άλλο σκληρό και δοκίμασε να σώσεις ότι θέλεις (μην το αργήσεις όμως) γιατί αν σου έχει βαρέσει σκληρό (γεννάει γρήγορα καινούργια bad sectors) και μετά μόνο θα τον βλέπεις μόνο στο bios ή και στα windows αλλά δε θα μπορείς να τον προσπελάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.