mariammm1984 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πάντως άκουσα τον Ασκητή να λέει πως δεν ισχύει πως μπορεί να συμβεί κατα τη διάρκεια του σεξ μες το νερό και οτι στα τόσα χρόνια εμπειρείας του μόνο μια φορά έχει ακούσει για τέτοιο περιστατικό.
WizeMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ε του Μαυρογένη θα λέει ή μήπως τον Lemminwinks???
thanocaster Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 εγώ μια φορά είχα βρει και το φάντασμα ενός πειρατή μέσα. Δηλαδή πήγες να "μπεις" και έβρισκε? Δεν τον εξαγρίωσε αυτό;
poscaman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 παιδακια,μη μου χαλατε το thread....pls..
Freakster Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Aκομα ελπιζεις οτι θα μπει ο Ασκητης και θα ποσταρει;
Mp0u Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 εγώ μια φορά είχα βρει και το φάντασμα ενός πειρατή μέσα. με το συμπαθειο....αλλα σε κερατωνε με φαντασμα???? και συ τι εκανες?
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 χα, κλασσικός μονογαμικός, αμέσως φαντάζεται σχέσεις, κέρατα, κτητικότητες και διάρκειες. λέω να το κλειδώσω όμως. τι λέτε.
poscaman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 ειπα να το πω κι εγω,αλλα... δωσε του 2 ποστ ευκαιρια ακομα.pls...
Helm21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Έχω ακούσει ότι μπορείς να κολλήσεις aids άμα χρησιμοποιήσεις την ίδια οδοντόβουρτσα που χρησιμοποιεί κάποιος φορέας για να καθαρίζει τις αιμορροΐδες του.
parsifal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2007 Έχω ακούσει ότι μπορείς να κολλήσεις aids άμα χρησιμοποιήσεις την ίδια οδοντόβουρτσα που χρησιμοποιεί κάποιος φορέας για να καθαρίζει τις αιμορροΐδες του. Όχι, δεν παίζει. Είναι suburban legend!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.