bchris Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Εγω σας λεω αντε και κολλαει.Το πεος ομως οταν θα φυγει η στυση θα εξακολουθει να ειναι κολλημενο?? Μενει, γιατι οπως σφιγγει ο κολπος, σφιγγει το πεος και δεν αφηνει το αιμα να φυγει, αρα και η στυση. Κατι σαν τα κινεζικα δακτυλιδια πεους για παραδειγμα.
Galis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 εγω παλι πιστευω πως δεν γινεται.Κοιταξα (τα περιεχομενα βεβαια) βιβλια ουρολογιας,ανδρολογιας,γυναικολογιας και δεν βρηκα τιποτα
poscaman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 ειμαι στο τσακ να κανω ποστ σε ελληνικο ιατρικο φορουμ...στο τσακ! όταν τον πιάνουν στα πράσα. οταν το πιανουν στα πρασα,θα του "πεσει" δεν θα του σηκωθει!
poscaman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 GreekΜeds Ανοιχτα φορα για γιατρους και οχι μονο
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Από όσους έχετε ποστάρει μέχρι τώρα, το έχει πάθει κανένας σας ή απλά μας φλομώνετε με ιστορίες για αγρίους... ;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Τα offtopic μηνύματα παρακαλώ να περιοριστούν στο σχετικό thread. Μην καταστρέφετε τα threads των υπολοίπων μελών!
Mp0u Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Από όσους έχετε ποστάρει μέχρι τώρα, το έχει πάθει κανένας σας ή απλά μας φλομώνετε με ιστορίες για αγρίους... ; δε νομιζω....αλλα παιζονται γερες αποδειξεις
Filos19 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Τι λέτε ρε παιδιά έλεος.Είναι δυνατόν να κολλήσει??Και αντε πες ότι κόλλησε, μετά απο 3...4.... λεπτά θα ξεκολλήσει. Αν συνέβενε αυτό σε κάποιον τότε το πρόβλημα θα ήταν άλλο στον άνδρα και όχι το οτι κόλλησε το πς του κάπου.
Filos19 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Μενει, γιατι οπως σφιγγει ο κολπος, σφιγγει το πεος και δεν αφηνει το αιμα να φυγει, αρα και η στυση.Κατι σαν τα κινεζικα δακτυλιδια πεους για παραδειγμα. Ναι και γίνονται τα γυναικεία γεν όργανα κάτι σαν ανακόντα ας πούμε ή σαν καραβόπανο που σε δένει τόσο σφιχτά και μετά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις.Μόνο γερανός σε σώζει μετά.Καλααα Στην χειρότερη περίπτωση βάζεις το χέρι σου ανοίγεις την δίοδο, κάτι σαν να ανοίγεις τις κουρτίνες του σπιτιού σου, και μετά δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
1980 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ναι και γίνονται τα γυναικεία γεν όργανα κάτι σαν ανακόντα ας πούμε ή σαν καραβόπανο που σε δένει τόσο σφιχτά και μετά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις.Μόνο γερανός σε σώζει μετά.ΚαλαααΣτην χειρότερη περίπτωση βάζεις το χέρι σου ανοίγεις την δίοδο, κάτι σαν να ανοίγεις τις κουρτίνες του σπιτιού σου, και μετά δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Τι ειναι ρε φιλε καταπακτη?
Filos19 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Τι ειναι ρε φιλε καταπακτη? Φαντάσου το κάπως έτσι...:-D:-D:-D
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 εγώ μια φορά είχα βρει και το φάντασμα ενός πειρατή μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.