Προς το περιεχόμενο

penis captivus.Urban legend or not???

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω σας λεω αντε και κολλαει.Το πεος ομως οταν θα φυγει η στυση θα εξακολουθει να ειναι κολλημενο??

Μενει, γιατι οπως σφιγγει ο κολπος, σφιγγει το πεος και δεν αφηνει το αιμα να φυγει, αρα και η στυση.

Κατι σαν τα κινεζικα δακτυλιδια πεους για παραδειγμα.

Δημοσ.

εγω παλι πιστευω πως δεν γινεται.Κοιταξα (τα περιεχομενα βεβαια) βιβλια ουρολογιας,ανδρολογιας,γυναικολογιας και δεν βρηκα τιποτα

Δημοσ.

ειμαι στο τσακ να κανω ποστ σε ελληνικο ιατρικο φορουμ...στο τσακ!

όταν τον πιάνουν στα πράσα.

οταν το πιανουν στα πρασα,θα του "πεσει" δεν θα του σηκωθει!:mrgreen:

Δημοσ.

Από όσους έχετε ποστάρει μέχρι τώρα, το έχει πάθει κανένας σας ή απλά μας φλομώνετε με ιστορίες για αγρίους... ;

Δημοσ.
Από όσους έχετε ποστάρει μέχρι τώρα, το έχει πάθει κανένας σας ή απλά μας φλομώνετε με ιστορίες για αγρίους... ;

δε νομιζω....αλλα παιζονται γερες αποδειξεις :P

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά έλεος.Είναι δυνατόν να κολλήσει??Και αντε πες ότι κόλλησε, μετά απο 3...4.... λεπτά θα ξεκολλήσει.

Αν συνέβενε αυτό σε κάποιον τότε το πρόβλημα θα ήταν άλλο στον άνδρα και όχι το οτι κόλλησε το πς του κάπου.

Δημοσ.
Μενει, γιατι οπως σφιγγει ο κολπος, σφιγγει το πεος και δεν αφηνει το αιμα να φυγει, αρα και η στυση.

Κατι σαν τα κινεζικα δακτυλιδια πεους για παραδειγμα.

Ναι και γίνονται τα γυναικεία γεν όργανα κάτι σαν ανακόντα ας πούμε ή σαν καραβόπανο που σε δένει τόσο σφιχτά και μετά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις.Μόνο γερανός σε σώζει μετά.Καλααα

Στην χειρότερη περίπτωση βάζεις το χέρι σου ανοίγεις την δίοδο, κάτι σαν να ανοίγεις τις κουρτίνες του σπιτιού σου, και μετά δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
Ναι και γίνονται τα γυναικεία γεν όργανα κάτι σαν ανακόντα ας πούμε ή σαν καραβόπανο που σε δένει τόσο σφιχτά και μετά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις.Μόνο γερανός σε σώζει μετά.Καλααα

Στην χειρότερη περίπτωση βάζεις το χέρι σου ανοίγεις την δίοδο, κάτι σαν να ανοίγεις τις κουρτίνες του σπιτιού σου, και μετά δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Τι ειναι ρε φιλε καταπακτη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...