WizeMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ πάντως παίδες, γνωρίζω ότι αν τρομάξει η γυναίκα κατά τη διάρκεια της πράξης, συστέλεται ο κόλπος με αποτέλεσμα αυτό που είπατε. Και για να "απεγκλωβιστεί" ο άνδρας χρειάζεται κάποια ένεση με μυοχαλαροτικό. Τις παλαιές εποχές μάλιστα, για να πιάσουν αυτούς που "κεράτωναν" το δεύτερο ήμιση, μπούκαριζαν γρήγορα στο σπίτι όταν τους έπιαναν ώστε να κολλήσουν και να αποδείξουν στο "χωριό" τι γίνεται.
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Τις παλαιές εποχές μάλιστα, για να πιάσουν αυτούς που "κεράτωναν" το δεύτερο ήμιση, μπούκαριζαν γρήγορα στο σπίτι όταν τους έπιαναν ώστε να κολλήσουν και να αποδείξουν στο "χωριό" τι γίνεται.Kαι κερατάδες και ρόμπες δλδ.
poscaman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 ναι η γυναικα ειναι υπευθυνη,γιατι συσφιγγει αποτομα τους κολπικους μυς. δεν μου εχει συμβει (ουτε και εχω καμμια ορεξη),αλλα μου εχει τυχει μερικες φορες να τρομαξει το ετερον ημισυ during sex ευτυχως δλδ που τη γλιτωσα... επισης να επισημανω οτι δεν εχει καμμια σχεση με αντιολισθητικα υλικα κλπ κλπ
Helm21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στα σκυλιά πάντως συμβαίνει...στον άνθρωπο δεν ξέρω.. Αυτό συμβαίνει επειδή μετά την εκσπερμάτωση το ύστερο τμήμα του πέους του σκύλου διογκώνεται για να μην μπορεί να βγει από την κολπική κοιλότητα τις σκύλας. Έτσι καθιστά πιο σίγουρο η μαμά φύση ότι η γονιμοποίηση θα ολοκληρωθεί και δεν θα πάει ο σπόρος στράφι.
WizeMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 ...αλλα μου εχει τυχει μερικες φορες να τρομαξει το ετερον ημισυ during sex ευτυχως δλδ που τη γλιτωσα.... Μεγάλε τι της έκανες της κοπέλας? Είσαι kinky??? Just kidding
poscaman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 μπα,δεν εφταιγα εγω...εχει χτυπησει κινητο,αλλη φορα μας ειχαν χτυπησει την πορτα σε τουαλετα,μας ειχαν κανει τσακωτους,χτυπαγε η εξωπορτα και ηταν η αδερφη της,τετοια πραματα.ε,αφου την εχω γλιτωσει απ'ολα αυτα το θεωρω απιθανο να συμβει!
pappous_soulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Moυ κάνει εντύπωση πάντως που ο Lucifer δεν έχει πει τίποτε επι του θέματος. :-P
WizeMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 μπα,δεν εφταιγα εγω...εχει χτυπησει κινητο,αλλη φορα μας ειχαν χτυπησει την πορτα σε τουαλετα,μας ειχαν κανει τσακωτους,χτυπαγε η εξωπορτα και ηταν η αδερφη της,τετοια πραματα.ε,αφου την εχω γλιτωσει απ'ολα αυτα το θεωρω απιθανο να συμβει! Μια συμβουλή... μην είστε στην τσίτα
poscaman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μια συμβουλή... μην είσαι στην τσίτα ε,αφου το λεει και το nick σου,πασο ευχαριστω no more offtopic pls!παω να αυτομαστιγωθω
Zderg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Απ' όσα εχω ακουσει μπορει να συμβει.. Συμβαινει γιατι κατα την διείσδυση μπαινει και αερας μεσα και μπορει να δημιουργηθει καποια διαφορετικη πιεση εκει μεσα.. Βεβαια μπορει να ειναι και βλακειες ολα αυτα που λεω.. Το φανταζομαι το γεγονος οπως οταν εχουμε μια συριγγα χωρις βελονα.. Αν βαλουμε το χερι μας στην τρυπα, ειναι δυσκολο να τραβηξουμε το αλλο πραγματακι..
marios1957 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Aπό περιέργεια και μόνο,μιας και δεν με αγγίζουν αυτά (!),άμα "κολλήσουν" κατά τη διάρκεια της "συνεύρεσης",βάζοντας "εναλλακτικούς" τρόπους "διείσδυσης" σε "άλλες" περιοχές δεν θα ξεκολήσουν; Τα φώτα σου ρε omni. lol
DIMERR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Εγω σας λεω αντε και κολλαει.Το πεος ομως οταν θα φυγει η στυση θα εξακολουθει να ειναι κολλημενο??
zatara Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 το θεωρω πολυ πιθανο να συμβει αυτο , μαλιστα ξερω πως αυτο συμβαινει οταν ο ανδρας ξαφνιαζεται(βλεπει στο δωματιο να μπαινει ο ανδρας της "κυριας" που αυτος πηδαει)
The_Judas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Εγω σας λεω αντε και κολλαει.Το πεος ομως οταν θα φυγει η στυση θα εξακολουθει να ειναι κολλημενο?? Λογική η απορία σου... κα εμένα urban legend μου θυμίζει. Έχω ακούσει πάρα πολλά για αυτό το φαινόμενο,από ανθρωπο,που ο μπαρμπας του ξαδερφου της δευτερης πρωην του το επαθε... Το ίδιο μου είχε πει και εμένα ένας γνωστός μου... μάλλον θα έχουμε κοινούς γνωστούς
poscaman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 το θεωρω πολυ πιθανο να συμβει αυτο , μαλιστα ξερω πως αυτο συμβαινει οταν ο ανδρας ξαφνιαζεται(βλεπει στο δωματιο να μπαινει ο ανδρας της "κυριας" που αυτος πηδαει) ε,το κανεις λιγο λιανα αυτο γιατι δεν το καταλαβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.