Προς το περιεχόμενο

penis captivus.Urban legend or not???

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το φαινομενο penis captivus λεγεται οτι εχει συμβει σε καποια ζευγαρια κατα την διαρκεια του σεξ.με λίγα λόγια είναι το να "κολλήσει" το πεος του άνδρα,μεσα στη γυναίκα.:-?

Έχω ακούσει πάρα πολλά για αυτό το φαινόμενο,από ανθρωπο,που ο μπαρμπας του ξαδερφου της δευτερης πρωην του το επαθε,μεχρι και την wikipedia που λεει ότι ειναι urban legend.

και ερωτω,σε εσας εχει συμβεί αυτο?αν οχι,το θεωρείτε πιθανο?έχω κατι μερες που το ψαχνω και στο συζητω με την παρεα αλλα δεν μπορουμε να καταληξουμε καπου.

ευχαριστω

υγ.παρακληση να μιλησετε για προσωπικες εμπειριες και μονο.

και αλλη μια.μην μου διαλυσετε το τοπικ,ευχαριστω

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το wikipedia δεν είναι και ότι πιο έμπιστο... Απόσο ξέρω συμβαίνει αλλά πολύ σπάνια

Έχει κανείς λόγους να γράψει τέτοιου είδους ψέμα στο Wikipedia?

Το έχω ακούσει και πιστεύω πως με μια πολύυυ μικρή πιθανότητα ίσως συμβαίνει. (θεός φυλάξει :mrgreen:)

Δημοσ.

Δεν έχω υπ' όψιν μου κάποια καταγεγγραμμένη περίπτωση στην ιατρική βιβλιογραφία. Μόνο μερικές πραγματείες σχετικά με τον Osler, που το πρωτοανέφερε αλλά δεν παρουσίασε επίσημα σε paper την περίπτωση.

Δημοσ.
...αυτό μπορεί να συμβεί κατα την σεξουαλική συνέυρεση μέσα στο νερό , στην θάλασσα για παράδειγμα , beware ! :)

σωστος!!! care!

Δημοσ.
...αυτό μπορεί να συμβεί κατα την σεξουαλική συνέυρεση μέσα στο νερό , στην θάλασσα για παράδειγμα , beware ! :)

Ειδικά για το συγκεκριμένο με τη θάλασσα είχα διαβάσει ότι είναι μύθος. Δεν θυμάμαι που όμως..

( Γελάω με την σκέψη των mythbusters να προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι μύθος πάντως :P )

Δημοσ.

..αφου η ιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά , ίσως ένας ...φυσικός να μπορούσε να μας το εξηγήσει. :)

εντιτ: Υπάρχει περίπτωση των παρακάτω συνδιασμών να προκαλέσει το φαινόμενο; Οριακή συμβατότητα κόλπου-πέους ,οριακή δυνατότητα διεισδυσης , διαφορά ατμοσφαιρικής πίεσης + τρίτοι παρογοντες όπως νερό και λοιπα αντιολισθητικά υλικα ! ,ε ;

Δημοσ.
..αφου η ιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά , ίσως ένας ...φυσικός να μπορούσε να μας το εξηγήσει. :)

εντιτ: Υπάρχει περίπτωση των παρακάτω συνδιασμών να προκαλέσει το φαινόμενο; Οριακή συμβατότητα κόλπου-πέους ,οριακή δυνατότητα διεισδυσης , διαφορά ατμοσφαιρικής πίεσης + τρίτοι παρογοντες όπως νερό και λοιπα αντιολισθητικά υλικα ! ,ε ;

Κοίτα να δεις που το γ***σι είναι ολόκληρη επιστήμη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...