poscaman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 το φαινομενο penis captivus λεγεται οτι εχει συμβει σε καποια ζευγαρια κατα την διαρκεια του σεξ.με λίγα λόγια είναι το να "κολλήσει" το πεος του άνδρα,μεσα στη γυναίκα.:-? Έχω ακούσει πάρα πολλά για αυτό το φαινόμενο,από ανθρωπο,που ο μπαρμπας του ξαδερφου της δευτερης πρωην του το επαθε,μεχρι και την wikipedia που λεει ότι ειναι urban legend. και ερωτω,σε εσας εχει συμβεί αυτο?αν οχι,το θεωρείτε πιθανο?έχω κατι μερες που το ψαχνω και στο συζητω με την παρεα αλλα δεν μπορουμε να καταληξουμε καπου. ευχαριστω υγ.παρακληση να μιλησετε για προσωπικες εμπειριες και μονο. και αλλη μια.μην μου διαλυσετε το τοπικ,ευχαριστω
Lighter122 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μου εχει τυχει ευτυχως αλλα ναι, το θεωρω πιθανο...
horsepower Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 στα σκυλιά πάντως συμβαίνει...στον άνθρωπο δεν ξέρω..
dark_banishing Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Θεωρώ πιθανό να συμβαίνει, αλλά απίθανο να μην διαλυθεί το τόπικ.
soturin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Το wikipedia δεν είναι και ότι πιο έμπιστο... Απόσο ξέρω συμβαίνει αλλά πολύ σπάνια
pappous_soulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Το wikipedia δεν είναι και ότι πιο έμπιστο... Απόσο ξέρω συμβαίνει αλλά πολύ σπάνια Έχει κανείς λόγους να γράψει τέτοιου είδους ψέμα στο Wikipedia? Το έχω ακούσει και πιστεύω πως με μια πολύυυ μικρή πιθανότητα ίσως συμβαίνει. (θεός φυλάξει )
Fidelio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 ...αυτό μπορεί να συμβεί κατα την σεξουαλική συνέυρεση μέσα στο νερό , στην θάλασσα για παράδειγμα , beware !
parsifal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν έχω υπ' όψιν μου κάποια καταγεγγραμμένη περίπτωση στην ιατρική βιβλιογραφία. Μόνο μερικές πραγματείες σχετικά με τον Osler, που το πρωτοανέφερε αλλά δεν παρουσίασε επίσημα σε paper την περίπτωση.
Japan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν είναι αυτό που είχε σε μια φαση στο Safe Sex την ταινία?
Mp0u Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 ...αυτό μπορεί να συμβεί κατα την σεξουαλική συνέυρεση μέσα στο νερό , στην θάλασσα για παράδειγμα , beware ! σωστος!!! care!
dark_banishing Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 ...αυτό μπορεί να συμβεί κατα την σεξουαλική συνέυρεση μέσα στο νερό , στην θάλασσα για παράδειγμα , beware ! Ειδικά για το συγκεκριμένο με τη θάλασσα είχα διαβάσει ότι είναι μύθος. Δεν θυμάμαι που όμως.. ( Γελάω με την σκέψη των mythbusters να προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι μύθος πάντως )
Fidelio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 ..αφου η ιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά , ίσως ένας ...φυσικός να μπορούσε να μας το εξηγήσει. εντιτ: Υπάρχει περίπτωση των παρακάτω συνδιασμών να προκαλέσει το φαινόμενο; Οριακή συμβατότητα κόλπου-πέους ,οριακή δυνατότητα διεισδυσης , διαφορά ατμοσφαιρικής πίεσης + τρίτοι παρογοντες όπως νερό και λοιπα αντιολισθητικά υλικα ! ,ε ;
1980 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 συμβαινει αλλα εχει να κανει πιο πολυ με την γυναικα. νομιζω δηλαδη.
pappous_soulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 ..αφου η ιατρική σηκώνει τα χέρια ψηλά , ίσως ένας ...φυσικός να μπορούσε να μας το εξηγήσει. εντιτ: Υπάρχει περίπτωση των παρακάτω συνδιασμών να προκαλέσει το φαινόμενο; Οριακή συμβατότητα κόλπου-πέους ,οριακή δυνατότητα διεισδυσης , διαφορά ατμοσφαιρικής πίεσης + τρίτοι παρογοντες όπως νερό και λοιπα αντιολισθητικά υλικα ! ,ε ; Κοίτα να δεις που το γ***σι είναι ολόκληρη επιστήμη...
Fidelio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 προτίνω οι αντιρησίες να δοκιμάσουν το πείραμα με το μπουκάλι και την γλώσσα. ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.