kosmasgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά Ειμαι ανάμεσα σε δύο φωτογραφικές Sony φυσικά 1. http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.563102 329ευρώ 2. http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.563100 289ευρώ Πιστεύω η πρώτη έχει αρκετά υπέρ αλλά το design της δεύτερης με συγκινεί Λοιπόν θέλω ξεκάθαρη απάντηση πιο να πάρω και γιατί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadg3takias Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 άμα δεν υπάρχει θέμα χρημάτων, πάρε την πρώτη. Εγώ προσωπικά θα θυσίαζα το design στον βωμό των καλών χαρακτηριστικών!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Ε ναι και γώ αυτό πιστεύω. Πρωτεύον ρόλο στις ψηφιακές μηχανές είναι τα χαρακτηριστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 εγω παλι θα πω πως η δευτερη ειναι καλυτερη, αυτο που ανεβαζει την τιμη ειναι τα 12.1 megapixels της πρωτης τα οποια σου ειναι πρακτικα αχρηστα, εκτος κι αν φτιαχνεςι γιγαντοαφισες, αλλα δεν ειναι θεμα παρε οποια σου αρεσει εκει μια χαρα φωτογραφιες θα τραβανε και οι δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν πιστεύω ότι υπερτερεί σε κάτι η δεύτερη. Εκτός της εμφάνισης. Μάλλον την πρώτη θα πάρω. Ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 διπλή αντιθαμβωτική τεχνολογία edit: λαθος εχουν και οι δυο, απλα κατι δε μου παει καλα, τεσπα πολυ καλες ειναι και οι δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 το ότι έχει μεγαλύτερο αισθητήρα και εμφανώς καλύτερο φακό η πρώτη, δεν το παρατήρησε κανείς? φίλε μου σαφώς και να προτιμήσεις την πρώτη αν βγαίνεις οικονομικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Αύριο πάω να κλείσω την πρώτη. Καμιά θηκούλα όμορφη μπορεί να μου προτείνει κανείς ? Και κάρτα μνήμης καλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 αν περάσεις μια βόλτα στο cosmos απο public και γερμανό θα βρείς πολλές. όποια σου αρέσει, τσιμπα την. καλορίζικη η μηχανή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 το ότι έχει μεγαλύτερο αισθητήρα και εμφανώς καλύτερο φακό η πρώτη σ' αυτο εχεις δικιο βεβαια σε αυτες τις compact και για το ειδος φωτογραφιων που θα τη θελει, αυτο παιζει μικρο ρολο, απλα αν παρει απο τη w σειρα καλυτερα να παρει αυτη ή ακομα και αυτη με πολυ λιγοτερα χρηματα, και σιγα τη διαφορα που θα δει δεν υπαρχει κανενας λογος για 12.1 megapixel για να μην παρεξηγηθω πρωτος του πα να παρει οποια θελει δεν προσπαθω να τον πεισω για κατι...lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 συμφωνώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για 12mp, και τα 8 ακόμα, πολλά τα θεωρώ. κανείς δεν σε παρεξηγεί. dont worry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 μετά απο πολύωρο ψάξιμο και reviews στο internet κατέληξα στην εξής φωτογραφική Παρόλο που οι άλλες είναι ακριβότερες η συγκεκριμένη έχει καλύτερη βαθμολογία σε αρκετά review που κοίταξα. Οπότε κλείνω αυτήν αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popolaros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 canon ixus 75 canon A 720 IS fuzi F47 fd fuzi F50 fd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Πήγαινε πάρε την καινούργια fuji f50. Τις ταπεινώνει τις SONY.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Strangelove Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ίσως καλύτερα την F40 (ή ακόμα καλύτερα την F31 αν μπορεί να τη βρεί κάπου). Τα 12 megapixels της F50 είναι πάρα πολλά για το super CCD της Fuji και τα τελευταία μοντέλα με αναλύσεις πάνω από 6 megapixels έχουν απλά καλή ποιότητα σε μεγάλα ISO και όχι τον εντυπωσιακά χαμηλό θόρυβο που είχαν τα παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.