JohnnyDragon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα. Έχω 2 pc με ακριβώς ίδια σύνθεση. Και τα 2 παρουσιάζουν το εξής πρόβλημα όταν ανοίγω το game lineage2 , client interlude. Κανουν πολλύ ώρα να ανοίξουν το login screen, και μετα το login κανουν απίστευτα πόλλύ ώρα να μπουν στο game. Ξεκαθαρίζω πως δεν είναι πρόβλημα γραμμής.Απο το κυρίως pc (πιο δυνατο) μπαινω κανονικά και γρήγορα. Τα 2 αυτά pc έχουν : CPU AMD aTHLON 64 3200+, motherboard της MSI, 1Gb DDR 400MHz, και κάρτα γραφικών ΑΤΙ Χ1300 της Gigabyte (αυτή με την παθητική ψύξη) 256ΜΒ RAM. Πιστεύω πως είναι θέμα κάρτας γραφικών όμως θα ήθελα την γνώμη σας. Και ποιά κάρτα μέχρι 80 ευρώ πιστεύετε πως θα κάνει πιό γρήγορα....
nvrachatis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Xwris na kserw kai xwris na eimai apolyta sigouros vlepw oti oi Ram sou einai 400mhz...poly xamhles meliga logia...nomizw oti me 80 eyrw mporeis na pareis 1gb ram sta 800mhz kai pisteyw tha exeis emfanh diafora...an kanw lathos as me diorthwsete... px aytes http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=1013696 giati me 80 eyrw kalyterh karta den nomizw na mporeseis na vreis...mono metaxeirismenh kai an...
tolis_01 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Λιγο δυσκολο να φταιει η vga για την καλθυστερηση. Και το ln2 δεν ειναι και κανα βαρυ παιχνιδι, οποτε λιγο δυσκολο να κατηγορησουμε την cpu. Μνημες, 400MHz ειναι το maximum που παιρνει γιατι ειναι DDR-1. Αν θες νεα vga το μονο που παιρνεις με τετοια λεφτα (στην ευνοικη περιπτωση που εχεις pci-e) ειναι μια Ati 2600 pro, αλλα δεν νομιζω να δεις και μεγαλη διαφορα (ασε που δεν νομιζω να φταιει η vga).
Sadman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Xwris na kserw kai xwris na eimai apolyta sigouros vlepw oti oi Ram sou einai 400mhz...poly xamhles meliga logia...nomizw oti me 80 eyrw mporeis na pareis 1gb ram sta 800mhz kai pisteyw tha exeis emfanh diafora...an kanw lathos as me diorthwsete... px aytes http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=1013696 giati me 80 eyrw kalyterh karta den nomizw na mporeseis na vreis...mono metaxeirismenh kai an... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ειχα να γελσω ετσι απο την εποχη του 40 xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Ρε παιδια αν δν ξερετε και δν εισται σιγουροι γιαυτα που ποσταρετε μην τα ποσταρετε. Πως θα βαλει ρε φιλε σε μητρηκη με DDR1 μνημες DDR2????oEo?OeO? Ενταξει ειπαμεαλλα οχι και ετσι κοιταμε λιγο πριν ποσταρουμε.Η μηπως νομιζες πως στα 400 mhz υπαρχουν DDR2? αν φανηκε ενοχλητηκο σχορα με θεε μου χαχαχαχα καλα τι ξεφτυλησα στο γεελιοοο τωρα γιατ οπροβλημα του φηλου.Δοκιμασε να ξανακανιεις εγκατασστασει το Λ2.Και σε μενα παρουσιαζε το ιδιο προβλημα.το εκανα απεγκαταστασει και ξανα εγκαταστασει και λυθηκε.
JohnnyDragon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Χμμ... Τι μπορεί να φταίει τοτε? Μήπως η λύση είναι αλλη μητρική για DDR2 667 π.χ.? Να είναι θέμα μνήμης? Η καρτα γραφικών αυτη, δεν λεω καλή είναι για τα ευρω της, αλλα έχω μερικές αμφιβολίες. Στο κυρίως pc μου (ένα core 2 στα 2, με 2GB DDR2 667, και με κάρτα γραφικών GeForce 7900 GT OC 256MB GDD3) τρέχω 4 lineage μαζί. Καμμια σχεση βέβαια το ένα μηχάνικα με το αλλο, αλλα τόση μεγάλη διαφορα??? Να ανοίγω ένα και αυτο μετα απο 2 ώρες?? Τι προτείνετε να αλλάξω?? Μήπως να προσθέσω αλλο 1 GB RAM?
Sadman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 δν ειδες τι εγραψα κατω κατω?κανε μια εγκατασταση ξανα.Σε μενα δουλεψε παντως.
phovos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Ξεκόλλα με τις μνήμες και τους χρονισμούς.Η μνήμη είναι αρκετή για 2 clients (Ελπίζω να έχεις XP και όχι sVista) τουλάχιστον σε μένα με A64 3200+@2600+7800GT+1Gb τα σήκωνε άνετα. Με 80-90 ευρώ μπορεί να βρεις καμιά μεταχειρισμένη Χ1950 pro πού σίγουρα θα σου δώσει αέρα και άνεση. Δοκίμασε βέβαια και αυτό που σου είπε ο sandman δε χάνεις τίποτα. sandman chill out λίγο το παιδί έγραψε "Xwris na kserw kai xwris na eimai apolyta sigouros" μη του πάρουμε και το κεφάλι
Sadman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Ξεκόλλα με τις μνήμες και τους χρονισμούς.Η μνήμη είναι αρκετή για 2 clients (Ελπίζω να έχεις XP και όχι sVista) τουλάχιστον σε μένα με A64 3200+@2600+7800GT+1Gb τα σήκωνε άνετα. Με 80-90 ευρώ μπορεί να βρεις καμιά μεταχειρισμένη Χ1950 pro πού σίγουρα θα σου δώσει αέρα και άνεση. Δοκίμασε βέβαια και αυτό που σου είπε ο sandman δε χάνεις τίποτα. sandman chill out λίγο το παιδί έγραψε "Xwris na kserw kai xwris na eimai apolyta sigouros" μη του πάρουμε και το κεφάλι ΤΙ ειναι αυτο ρΕΕΕΕΕΕ. καλα θα προσπαθησω να χαλαρωσω λιγο :twisted:
JohnnyDragon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 δν ειδες τι εγραψα κατω κατω?κανε μια εγκατασταση ξανα.Σε μενα δουλεψε παντως. Την ώρα που έκανες το post εγώ έγραφα το δικό μου και έτσι δεν είδα τι είχες γράψει. Το game το έχω κάνει εγκατάσταση ξανά και ξανά....Πάντα τα ίδια.XP έχω. Δεν αργεί στο c4 client μόνο στον interlude, και για αυτό σκέφτηκα μηπως είναι κάρτα γραφικων...Δεν ξέρω. Ο επεξεργαστής δεν είναι και ο γρηγορότερος αλλά είναι αρκετός για να τρέξει απλά μόνο εναν client interlude. Πιστεύω το ίδιο και οι μνήμες. Απλά θέλω να αντικαταστήσω τον πιο πιθανό ένοχο της κατάστασης, ώστε να μην πετάω λεφτά σε δοκιμές στα 2 pc.
JohnnyDragon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι είναι στο ελάχιστο όλα τα γραφικά και εφέ. Το θέμα βέβαια είναι να ανοίγει σε ικανοποιητικό χρόνο με κανονικά γραφικά...
Sadman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 δανεισου μια καρτα γραφηκων απο ενα φιλο σου και(καλητερη απο την δικια σου)και αν ξεκολησει τοτε αγορασε καινουργια.
JohnnyDragon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Είμαι άκυρος....Το πιο απλό και δεν το σκέφτηκα τοσες μέρες.... Μάλλον έκαψα και το τελευταίο κύταρο από το Lineage. Έχεις απόλυτο δίκιο Αυτό θα κάνω.
Sadman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 οκ.δοκιμασε και πες μας.Αν και παλι κολαει τοτε μας εχει τρ3λανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.