rotten crusader Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 έχω έναν Ε6300-ο οποίος θα αντικασταθεί απο penryn στο άμεσο μέλλον-κ θέλω να ν τν υδροψύξω...έχω όμως 2 βασικές απορίες 1)Μπορούν να γίνουν merge 2 ψυγεία?(έτσι ώστε να πάρω ένα διπλό τωρα,κ αν χρειαστεί ν κοπανήσω αργότερα ένα 2ο) 2)Ποια είναι τα καλύτερα blocks γ cpu,northbridge...ή αν πρέπει απλά να προσέξω κάτι στην επιλογή του block,κ αν κάποια εταιρια είναι πιο αξιόπιστη απ'τις άλλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phovos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Αν βάλεις 2 radiators θες και αντλία σαν αυτές της πυροσβεστικής που πετάνε τα νερά :-P Δεν υπάρχει λόγος για 2 ψυγεία εκτός κι αν μιλάς για 2 διαφορετικά setups.Π.χ 1 για cpu+chipset κι ένα για VGA. Εγώ το θεωρώ υπερβολή πάντως. cpu waterblocks Apogee GTX Apogee GT Fuzion Έχω το fuzion και είναι πάρα πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 1) ναι 2) ο,τι πληρώνεις παίρνεις λέει ένα παλιό ρητό bare in mind ότι οι νέοι cpu 45 μικρά θα είναι πιο κριοί από τους τωρινούς holla Alex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rotten crusader Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 ωραία.Άρα παίρνω εξ'αρχής ένα τριπλό ψυγείο κ είμαι οκ.Να πάρω ένα Airplex XT 360 ή ένα Black Ice Xtreme Radiator 360 από xtremeshop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 το Airplex XT πρέπει να είναι λίγο πιο χοντρό {με ότι αυτό συνεπάγεται στις θερμοκρασίες } από το black ice αλλα δεν θα δεις μεγάλη διαφορα το θέμα είναι ποσο αέρα σπρώχνεις στο ψυγείο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 ερωτηση ειναι αυτη?;)Black ICe φυσηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 έχω έναν Ε6300-ο οποίος θα αντικασταθεί απο penryn στο άμεσο μέλλον-κ θέλω να ν τν υδροψύξω...έχω όμως 2 βασικές απορίες 1)Μπορούν να γίνουν merge 2 ψυγεία?(έτσι ώστε να πάρω ένα διπλό τωρα,κ αν χρειαστεί ν κοπανήσω αργότερα ένα 2ο) QUOTE] bale kanena psigio apo mixani p.x cb400 zx-12 h oti breis megalo tha deis terastia diafora bres kanena metaxirismeno h sto pazari sto sxisto,prosexe na einai h grilies se kali katastash,ego exw bali 3psigia ena apo :mrgreen:1200cc(kawasaki zx12) ena cb400,kai ena mikrouli pou eixe mesa to moufokitaki tis thermaltake bigwater735 sinolika sthn arxei eixa 500ml nero, tora kilai stis flebes tou 2.5litra nero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 έχω έναν Ε6300-ο οποίος θα αντικασταθεί απο penryn στο άμεσο μέλλον-κ θέλω να ν τν υδροψύξω...έχω όμως 2 βασικές απορίες 1)Μπορούν να γίνουν merge 2 ψυγεία?(έτσι ώστε να πάρω ένα διπλό τωρα' date='κ αν χρειαστεί ν κοπανήσω αργότερα ένα 2ο) QUOTE'] bale kanena psigio apo mixani p.x cb400 zx-12 h oti breis megalo tha deis terastia diafora bres kanena metaxirismeno h sto pazari sto sxisto,prosexe na einai h grilies se kali katastash,ego exw bali 3psigia ena apo :mrgreen:1200cc(kawasaki zx12) ena cb400,kai ena mikrouli pou eixe mesa to moufokitaki tis thermaltake bigwater735 sinolika sthn arxei eixa 500ml nero, tora kilai stis flebes tou 2.5litra nero γιατι να βαλεις ολα ααυτα και να μην παρεις ενα μεγαλο intercooler?Ή ακομα πιο ευκολο να τα μαζευσεις ολα και να πας να γινεις πιγκουινος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 γιατι να βαλεις ολα ααυτα και να μην παρεις ενα μεγαλο intercooler?Ή ακομα πιο ευκολο να τα μαζευσεις ολα και να πας να γινεις πιγκουινος to intercooler einai gia tourbata amaxia mesa pernai aeras apo thn tourbina kai psixete,DEN pernai paraflou:twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rotten crusader Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 ναι ρε σείς intercooler γ ψύξη κ' Nos g o/cing!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 NEKROMA για πες μου temps με όλα αυτό το ας το πούμε πράμα που έκανες η αντλία του big water νομίζεις ότι αντέχει να κινήσει τόσο νερό ? για όλα αυτά που έδωσες και τον κόπο που έκανες με ένα custom θα ήσουν πολύ καλύτερα οποτε εγώ στην θέση σου θα τα πέταγα όλα και θα έφτιαχνα ένα κανονικό και όχι ένα που χρειάζομαι το μισό δωμάτιο για να ψύξω το ένα μου pc μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rotten crusader Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 ωραία λοιπόν Black Ice Xtreme Radiator 360..block tou 11,ένα οποιοδήποτε??+τι αντλία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 block αν πας στου 11 πήγαινε στα τελευταία revision αντλία από eheim 1250 και πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 NEKROMA για πες μου temps με όλα αυτό το ας το πούμε πράμα που έκανες η αντλία του big water νομίζεις ότι αντέχει να κινήσει τόσο νερό ? για όλα αυτά που έδωσες και τον κόπο που έκανες με ένα custom θα ήσουν πολύ καλύτερα οποτε εγώ στην θέση σου θα τα πέταγα όλα και θα έφτιαχνα ένα κανονικό και όχι ένα που χρειάζομαι το μισό δωμάτιο για να ψύξω το ένα μου pc μονο file kanoun douleia ta psigia gia petama ta eixa kai ta ebala epanw to sistima pleon den tou exw kanena anemistira ektos trofodotikou,mesa sthn ebdomada tha ferw fotos, thermokrasies: me 3psigia everest ultimate:3.033mhz CPU 29 °C (84 °F) logika anevainei kai allo h thermokrasia se game chipset 32 °C (90 °F) 2900xt mesa sta catalyst 507/514(2d) 38°C 860/1068(3d) 47°C:twisted: me 1 psigio tis thermaltake: CPU 33 °C chipset - 2900XT 507/514(2d) 40°C 860/1068(3d) 55°C aircooling CPU 38 °C chipset - 2900XT 507/514(2d) 43°C 860/1068(3d) 82°C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 κρατήσου από μια καρεκλα τότε E4300 @ 3700Mhz 1,6 Volt !!! με την 7900gs @ 700Mhz / 800 @ 1,55V/2,3V στο loop ambient 21c με ενα μόνο Black Ice Pro II @ 4 fans push-pull βάλε καμια 10αριά πάνω σε load Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.