Προς το περιεχόμενο

VoiP

Ai8erovamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω δεν έχει γίνει κανένα thread να αφορά το VoiP (στην αναζήτηση τουλάχιστον δεν βρέθηκε τίποτα....)

Ας ξεκινήσω λοιπόν, ρωτόντας πιθανούς γνώστες του θέματος...

Μέχρι πριν ένα χρόνο το VoiP buster σου έδινε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ με 5? απεριόριστες στους δωρεάν προορισμούς του, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΑ 5? ΑΡΚΟΥΣΑΝ, ούτε συνδρομές ουτε τίποτα, ξέρει κανείς κάτι ανάλογο;, εχω ψάξει αρκετά και δεν εχω βρει μια τετια προσφορά...

Η Betamax έχει καλές προσφορές...

http://backsla.sh/betamax

Δημοσ.
Βλέπω δεν έχει γίνει κανένα thread να αφορά το VoiP (στην αναζήτηση τουλάχιστον δεν βρέθηκε τίποτα....)

Ας ξεκινήσω λοιπόν, ρωτόντας πιθανούς γνώστες του θέματος...

Μέχρι πριν ένα χρόνο το VoiP buster σου έδινε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ με 5? απεριόριστες στους δωρεάν προορισμούς του, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΑ 5? ΑΡΚΟΥΣΑΝ, ούτε συνδρομές ουτε τίποτα, ξέρει κανείς κάτι ανάλογο;, εχω ψάξει αρκετά και δεν εχω βρει μια τετια προσφορά...

Η Betamax έχει καλές προσφορές...

http://backsla.sh/betamax

Μπες στο http://www.voipdiscount.com και δες πια εχει free και εαν σε βολευει παρε δωρεαν και κανε δοκιμαστικα.

Δημοσ.

Τα ίδια ισχύουν και για το JustVoip. Επειδή το έχω ψάξει, δεν υπάρχει κάτι πιο φτηνό. 12,50 ευρώ το τετράμηνο για απεριόριστα τηλεφωνήματα σε σταθερά (το όριο των 5 ωρών τις τελευταίες 7 μέρες από το ίδιο ip ξεπερνιέται πολύ εύκολα, φτάνει να αλλάξεις ip). Έλενξε αν η χώρα που θέλεις να πάρεις ανήκει βέβαια στους free προορισμούς.

Δημοσ.

VoiP busterPro dineis 10? gia ena xrono(sou vazei kai 5 ? mesa) kai exeis me mono 3.9 cent/klisi aperioristes diarkias kliseis.

Diladi perneis opou thes(diladi stis xores pou einai sti lista tis eterias) plironis 4 lepta tin klisi kai milas oso goustareis.

Na simioso edo oti to JustVoip exei poli kales times gia kinita an se endiaferei

Δημοσ.
(το όριο των 5 ωρών τις τελευταίες 7 μέρες από το ίδιο ip ξεπερνιέται πολύ εύκολα, φτάνει να αλλάξεις ip). Έλενξε αν η χώρα που θέλεις να πάρεις ανήκει βέβαια στους free προορισμούς.

Afto pou les me tin IP den isxiei dioti i eteria den se kovei logo IP alla logo Acc

Afto malon den xeperniete dioti alazondas acc dineis epipleon franga.

Δημοσ.
VoiP busterPro dineis 10? gia ena xrono(sou vazei kai 5 ? mesa) kai exeis me mono 3.9 cent/klisi aperioristes diarkias kliseis.

Diladi perneis opou thes(diladi stis xores pou einai sti lista tis eterias) plironis 4 lepta tin klisi kai milas oso goustareis.

Na simioso edo oti to JustVoip exei poli kales times gia kinita an se endiaferei

Αυτά τα 3.9 cent/klisi τα δίνεις και στους "δωρεάν" προορισμούς ή στους υπόλοιπους; Διότι, αν είναι στους δωρεάν, έ δεν είναι δωρεάν..! :)

Δημοσ.
Afto pou les me tin IP den isxiei dioti i eteria den se kovei logo IP alla logo Acc

Κάνω copy/paste από την ιστοσελίδα του JustVoip.

Registered users get max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address.

Και το έχω δοκιμάσει καθώς υπάρχει εβδομάδα που έχω κάνει και 10 ώρες τηλεφωνήματα χωρίς βέβαια καμία χρέωση. Βέβαια έχω dynamic ip που αλλάζει κάθε βράδυ που κλείνω την σύνδεση. Επίσης να επισημάνω ότι το κάθε τηλεφώνημα έχει μέγιστη διάρκεια μίας ώρας, που όταν ολοκληρώνεται πέφτει η γραμμή μόνη της. Βέβαια μπορείς να ξαναπάρεις καπάκι, οπότε λίγο ενοχλεί αυτό το όριο. Επίσης για τα κινητά στις περισσότερες χώρες free τα χρεώνει 8 cents/λεπτό ενώ τα μηνύματα sms 0.5 cents/λεπτό.

Δημοσ.

Υπάρχει και το voipstunt (της ίδιας εταιρίας με voipbuster και voipdiscount) που δίνει freee calls για Ελλάδα ....για τους εγγεγραμένους και αφού βάλεις την αρχική συνδρομή των 5 ευρώ

Δημοσ.
gia ellada den einai free to voipstunt opos blepo sto site.

exeis dikio sorry...itan paliotera,kai den prosexa oti vgalane tin ellada apo ta free..Vasika i idia etairia einai kai kanei rotation tis xwres gia na kaneis logariasmo se ola...

Δημοσ.

Ξεπερνιετε ενας φιλος συνεχεια αυτο κανει,αλλα δεν ξερω πως.

Δημοσ.
exeis dikio sorry...itan paliotera,kai den prosexa oti vgalane tin ellada apo ta free..Vasika i idia etairia einai kai kanei rotation tis xwres gia na kaneis logariasmo se ola...

Θα εχει αλλη με VoIP μπροστα ψαξε εχει πολλες, ειναι στο ιδιο γκρουπ ολες θα βρεις με Ελλαδα free.

Δημοσ.

Οποιος θελει να παρει μοναδες χρονου ομιλιας,να δει στους reselers δινουν και με 5 ευρω εχει σε ολη την Ελλαδα.Μπορει να μιλησει μαζι τους απο το ιδιο προγραμμα μεσα χωρις να πληρωσει απο το nickname τους.

Δημοσ.

Μια κομπίνα που είδα να παίζει σε ένα provider, πιθανότατα να παίζει και σε άλλους, είναι οτι σου έχει δωρεάν τ/φ μέσω προγράμματος ΑΛΛΑ τρως χρέωση όταν θα πας μέσω SIP(δηλαδή router ή συσκευή που συνδέεται με router πάνω στην οποία συνδέεις απλό τηλέφωνο και κάνεις κλήσεις μέσω voip)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...