delmparmpounel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Καλήσπερα,έχω πρόβλημα απο χθες αφού δεν μπόρω να μπω στο internet απο το σταθερό υπολογιστή σε καμιά σελίδα,ούτε βεβαίως στο msn.Μόνο απο το φορητό μπορώ να σερφάρω.Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Υ.Γ Έχω ασύρματο ρουτερ(Usr 9111)
Rocketiar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 mipws allaxes katholou ruthmiseis?mipws evales elegxo gia MAC address ?etsi sta kala kathoumena den einai logiko na mi douleuei an den peiraxes tpt...
delmparmpounel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δε πείραξα απολύτως τίποτα,εγκατέστησα μόνο το vista transformation pack.Δε νομίζω η συγκεκριμένη ενέργεια να καθίσταται αιτία του προβλήματος
delmparmpounel Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι,δε πείραξα καθόλου τις ρυθμίσεις του router αυτό είναι το περίεργο.Σπάω το κεφάλι μου και δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει.Μήπως να ρυθμίσω πάλι το router απο την αρχή?
disqualified Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 αυτο το πα για να το κανεις, κανε reboot το router
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.