xphilip Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας, έχω δημιουργήσει ένα blog, το οποίο έχω δώσει σε πολλά άτομα από διαφορετικές χώρες. Πολλοί από αυτούς μου είπαν ότι είχαν πρόβλημα να μπουν στο blog. Εγώ και κάποιοι φίλοι μου, μπαίνουμε δίχως πρόβλημα. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Συγκεκριμένα κάποιος που προσπαθησε να μπει από την Ονδούρα μου ανέφερε ότι παγώνει όλος ο υπολογιστής την ώρα που προσπαθεί να μπει. Μήπως υπάρχει περίπτωση να έχει χτυπηθεί η σελίδα από κανένα ιό?? Αυτό που υποψιάζομαι είναι το www. η το http:\ διότι εγώ μπαίνω χωρίς αυτό το πρόθεμα και έτσι έδινα την σελίδα. Ο browser δεν το βάζει μόνο του όταν δεν το πατάς? Όποιος θέλει αυτή είναι η διεύθυνση xphotosr.blogspot.com Ευχαριστώ πολύ....
parsifal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Εδώ σε Windows XP Professional SP2 Αγγλικά, με αγγλικό Firefox v2.0.0.6 άνοιξε κανονικά. Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι φόρτωσε λίιιιγο αργά, ίσως πρέπει να κάνεις τα thumbnails μικρότερα σε μέγεθος και σε png (συμπιεσμένα με το OptiPNG) για να μη βγαίνει βαριά η αρχική σελίδα...
Thanasis159 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Kαι εμένα άνοιξε κανονικά με το ίδιο σχεδόν σύστημα με του parsifal!
CyberCr33p Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Ίσως δεν είχαν ενημερωθεί οι ISP τους για το subdomain photosr.blogspot.com Πιθανότατα να στρώσει μετά από μερικές ώρες.
Chrisad Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 kai anoigei kanonika, kai den eida kanena kolima. isws epidh exeis polles photo na kollaei se kapoious idietera se xamiles taxythtes
rile Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Eσυ δεν εγραψες το ιδιο θεμα και στο forums.gr??:evil:
ana_mas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Νοοpe κανένα πρόβλημα και από μένα .... Μια χαρά μου άνοιξε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.