george kesoglu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδιά έχω ένα DVD R OPTRIAC και εκει που ξεκινάει να κάνει εγγραφή σταματάει ξαφνικά και βγαζει το μήνημα DMA driver error.CRC error το πρόβλημα γίνετε με τρία αντιγραφικά προγράμματα που έχω μεταξή αυτών και το NERO αποσύνδεσα και το δεύτερο DVD SONY που είχα και προσπάθησα μόνο με το OPTRIAC το πρόβλημα παραμένει το PC είναι καινούργιο δεν τιθετε θέμα αποδοσης HELP.,
george kesoglu Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 ρε παιδιά έχω ένα DVD R OPTRIAC και εκει που ξεκινάει να κάνει εγγραφή σταματάει ξαφνικά και βγαζει το μήνημα DMA driver error.CRC error το πρόβλημα γίνετε με τρία αντιγραφικά προγράμματα που έχω μεταξή αυτών και το NERO αποσύνδεσα και το δεύτερο DVD SONY που είχα και προσπάθησα μόνο με το OPTRIAC το πρόβλημα παραμένει το PC είναι καινούργιο δεν τιθετε θέμα αποδοσης HELP.,α επίσης δεν εχει συγκεκριμενο χρόνο που διακόπτετε η εγγραφη αυτο μπορεί να γίνει όταν αυτή μπορεί να έχει φτάσει στο 80% η στο 10% της εγγραφής
Psycho13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 File dokimase na allaxeis to ide mode sou apo pio se dma (tha to vreis sto device manager)
blackstar Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Mporeis panta na ala3is kai thn kalodiotainia, ta synxrona dvd-rw pezoyn se udma4 opote 8a xreiastis kai mia kali kalodiotainia.
babylonx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Πρέπει να έχεις DMA ενεργοποιημένο όπως είπε ο φίλος παραπάνω. Η καλοδιοταινία αρκεί να είναι 80αρα όπως είναι η αριστερή από αυτή τη φωτογραφία δηλαδή να μην έχει χοντρά καλωδιάκια όπως η γκρι αλλά λεπτά όπως η κίτρινη που δε μπορείς να τα διακρίνεις κάν στη φώτο. Δε θες κάτι άλλο. Πέρα από εκεί μπορεί να έχεις πρόβλημα με το ίδιο το recorder είτε και με το τροφοδοτικό σου το οποίο μπορεί να μη σηκώνει την κατανάλωση αν είναι μικρό (λίγα Watt). Δοκίμασε να βάλεις το recorder σε άλλο υπολογιστή και δες. Αν στον άλλο δουλέψει μάλλον (με επιφύλαξη) θες τροφοδοτικό. Εμένα μου είχε συμβεί το ίδιο πρόβλημα σε 2 Pioneer recorder που είχα παλιότερα μάλλον λόγω φυσιολογικής φθοράς επειδή είχα γράψει πάρα πολλά DVD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.