stemac Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Σε οποιοδηποτε CD/DVD μπορω να γραψω με no name, μαρκα με 'καψες μαρκοδορακι που γραφει πανω οτι ειναι για cd/dvd? Να το αποφευγω? Να γραφω οσο το δυνατον λιγοτερα η να μη το σκεφτομαι και να γραφω ελευθερα?
parsifal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Αν σε προβληματίζει τόσο πολύ επειδή είναι no-name, πάρε ένα επώνυμο. Σιγά τη διαφορά στην τιμή. Εγώ χρησιμοποιώ ένα μαύρο TDK (TDK CD-R PEN) που το είχα αγοράσει κι εγώ δε θυμάμαι πότε και έχει γράψει σε εκατοντάδες δισκάκια, χωρίς πρόβλημα...
kpartsi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Έχει δίκιο ο Parsifal. Ένα μαρκαδοράκι διαρκεί για εκατοντάδες Cd/Dvd και κάνει 1-2 ευρώ... Η διαφορά στην τιμή είναι ασήμαντη... Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια έναν μαύρο Edding 8400 Cd marker. Πάντως το πιο σημαντικό, για την ασφάλεια των δεδομένων, ο μαρκαδόρος να είναι νερού και όχι οινοπνεύματος!!!!
stemac Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 εγω εχω ενα Schneider OHP M που το βρηκα πριν .. χρονια.. στο σπιτι των γονιων μου . κ μιας και το ποσο ειναι οντως ασημαντο θα παω να παρω εναν νερου τη δευτερα και ησυχαζω και με αυτο ευχαριστω και τους δυο!
aureliano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 εγω εχω ενα Schneider OHP M που το βρηκα πριν .. χρονια.. στο σπιτι των γονιων μου . κ μιας και το ποσο ειναι οντως ασημαντο θα παω να παρω εναν νερου τη δευτερα και ησυχαζω και με αυτο ευχαριστω και τους δυο! Schneider είναι καλή μάρκα, δεν ξέρω αν το δικό σου είναι ειδικά CD Marker ή απλά γράφει ανεξήτηλα σε διάφορες επιφάνειες. Τα CD Marker έχουν πιο μαλακή μύτη και δεν κινδυνεύουν να χαράξουν την επιφάνεια του CD/DVD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.