alt10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 καλησπερα ο πατερας μου ειναι χημικος και διοριστικε σε ενα λυκειο αλλα εκει δεν εχουν καλο εργαστηριο και θελει να μαθει που μπορει να βρει πεχαμετρα ψηφιακα και ποσο περιπου εχουν και πεχαμετρικο χαρτι αυτα λογια μετρανε το pH του διαλυματος . θα τον ενδιεφερε η δευτερη λυση επειδη ειναι πιο φτηνη . ευχαριστω
gokal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 google "πεχαμετρα" ... θα σου βγάλει αρκετά αποτελέσματα εταιρειών.
alt10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 το δοκιμασα αλλα δεν λεει τιποτα σχετικα με τιμες και με εταιρειες τιποτα... μηπως ξερει κατι καποιος πιο συγκεκριμενο ...
alt10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 και καλυτερα σε χαρτι γιατι αυτα ειναι πανακριβα αμα το δημοσιο δεν εχει ο πατερας μου θα τα παρει ??? αρα μονο το χαρτι πλεον που θα βρω?
gokal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 πάρε ένα τηλέφωνο στις εταιρείες που βλέπεις και ρώτα!!
galil Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Πεχαμετρικό χαρτί, που ήθελα μια φορά για μια εργασία, είχα βρει σε ένα από τα μεγάλα και οργανωμένα φαρμακεία, δηλαδή αυτά που φτιάχνουν κρέμες, βότανα κλπ. Τιμή δε θυμάμαι αλλά πάντως δεν ήταν ακριβό.
takeda Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 για χάρτινο πεχαδείκτη μπορώ να ρωτήσω που θα βρείς
xpapias Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μπακάκος έχει σίγουρα pHμετρικό χαρτί. Ενδεχομένως και άλλα μεγάλα φαρμακεία, όπως αναφέρθηκε...
Beholder Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 καλησπερα ο πατερας μου ειναι χημικος και διοριστικε σε ενα λυκειο αλλα εκει δεν εχουν καλο εργαστηριο και θελει να μαθει που μπορει να βρει πεχαμετρα ψηφιακα και ποσο περιπου εχουν και πεχαμετρικο χαρτι αυτα λογια μετρανε το pH του διαλυματος . θα τον ενδιεφερε η δευτερη λυση επειδη ειναι πιο φτηνη . ευχαριστω Νομιζω οτι μπορεις να βρεις 'πεχαμετρα' (ψηφιακα ή χαρτινα) σε καταστηματα ενυδρειων.
alt10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 θα παρω τηλ σε κανα φαρμακειο και θα δω ...
Dr.Strangelove Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 και καλυτερα σε χαρτι γιατι αυτα ειναι πανακριβα αμα το δημοσιο δεν εχει ο πατερας μου θα τα παρει ??? Δεν είναι εξωφρενικά ακριβά, αλλά 100-150? θα τα δώσει. Σίγουρα θα βρει σε καταστήματα με ενυδρεία αλλά δεν αποκλείεται να βρει και σε καταστήματα με ηλεκτρονικά εξαρτήματα (π.χ. Ακτίνιο, Κατουμάς, Γιαννακόπουλος, Ξηρουχάκης... ) που ίσως να είναι και αρκετά φθηνότερα. Επειδή στην Ελλάδα ο εξοπλισμός ενυδρείων είναι αρκετά ακριβός, αν μπορεί να παραγγείλει από εξωτερικό, δες αυτό
SGP Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ που κοίταξα στο amazon είδα μέχρι και με 18$ ηλεκτρονικά... Τώρα το κατά πόσο θα δούλευε κάτι τέτοιο δεν το ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.