question mark Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Το παραπάνω κινητό πως θα το συνδέσω στο pc? Μόλις συνδέω τη βάση με το pc μου ζητάει drivers του κινητού. Στο site της sonyericcson όμως δεν υπάρχουν drivers, ούτε φυσικά στο κουτί του κινητού...
Nomikaria Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδη στο κουτι δεν υπαρχει το cd με το Sony Ericsson PC suite????Αν δεν υπαρχει,θα'λεγα να πας στο μαγαζι που το πηρες να ρωτησεις ή να επικοινωνησεις με τη SonyEricsson....(μου φαινεται πολυ περιεργο που δεν υπαρχει cd με drivers στο κουτι...)Αλλιως,παρε ενα bluetooth για συνδεση του κινητου με τον υπολογιστη....
question mark Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν υπήρχε cd. Από το μαγαζί που το πήρα το άνοιξαν μπροστά μου το κουτί και δεν υπήρχε cd. Bluetooth ή card reader είναι καλύτερο για σύνδεση με το pc;
Nomikaria Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω θα επελεγα bluetooth,ειναι πιο ευκολο ετσι να μεταφερεις αρχεια απο και προς τον υπολογιστη....Αλλα και το card-reader δεν ειναι κακη ιδεα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.