Προς το περιεχόμενο

Η μπαταρια εξω

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πειραζει που εβγαλα απο το λαπτοπ την μπαταρια τελειως και τωρα να δουλευει μονο με το μετασχηματηστη στο ρευμα?? Μπορει να χαλασει η μπαταρια ετσι??? Η ακομα και το λαπτοπ????

Δημοσ.

ο τιτλος σου με τρελαινει.ειναι σαν το "και τα μυαλα στα καγκελα"

τεσπα.

οχι δεν παθαινει τπτ,ειδικα αν εισαι πανω σε UPS.η μπαταρια βοηθαει στο να μην κλεισει ο υπολογιστης σε καποια διακοπη.ΟΧΙ στην αυξομειωση τασης,στην οποια αναλαμβανει ο μετασχηματιστης.

Δημοσ.

Εννοεί οτι δε θα πάθει τίποτα με την αυξομείωση τάσης. Θα πάρει πουλάδα ο μετασχηματιστής σου (αν και έχουν ανοχές) αν είναι μεγάλη...

Δημοσ.

τι λετε παιδια;μπορει να καψει μητρικη με αυξομειωση τασης

η μπαταρια δεν προστατευει βεβαια, μονο ups

επισης καλα ειπαν τα παιδια παρε ενα surge protector στην περιπτωση που παει να περασει πολυ ρευμα

Δημοσ.

απο διακυμανσεις τασης στα πλαισια 100-240 δεν κινδυνευει, αν βγουμε απο τα ορια αυτα ή θα κλεισει λογω ελλειψης ικανοποιητικης τασης ή θα καει κανας μετασχηματιστης οποτε παλι θα κλεισει με την ελπιδα οτι δεν εχει φτασει το ρευμα στο pc αλλα και παλι απο αυτο δεν τον σωζει η μπαταρια, οποτε τα ρισκα του τα ξερει

Δημοσ.

Και μια ερώτηση..και γιατί έξω η μπαταρία? βάρος?..νομίζω πως παίζεις με την υγεία του laptop σου..μακάρι να έχω άδικο κ ο μετασχηματιστής να είναι αρκετός..

Δημοσ.

βγαζοντας την μπαταρια δεν την καταπονεις και παρατηνεις την διαρκεια ζωης της

πχ εγω μετα απο 1 χρονο ακριβως και καθημερινη 10ωρη χρηση ειδικα οταν ημουν αγγλια, με την μπαταρια πανω πλεον εκινω με 89% μπαταρια αντι για 100%

εχει χασει δηλαδαη το 11%

αν τον εχω στην μπριζα φορτισμενο 100% και βγαλω καλωδιο βλεπω την μπαταρια μεσα σε 1 λεπτο να πεφτει στο 89-88%

Δημοσ.

Πρέπει να πάρεις συγκεκριμένες προφυλάξεις για να μην πέσει η μπαταρία όσο καιρό την έχεις εκτός χρήσης. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι σε κάποιο ποσοστό φορτισμένη, να την αποθηκεύεις σε μέρος χωρίς υγρασία και μεγάλη θερμοκρασία και να κάνεις ένα κύκλο αποφόρτισης/φόρτισης (δηλ. να τη χρησιμοποιείς) που και που...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το μυστηριο με την μπαταρια ειναι οτι μολις ανοιγω το λαπτοπ,, στο εικονιδιο δειχνει φουλ 100%,, και μετα 3 λεπτα δειχνει αδεια,, και βγαζει το μυνημα του επειγοντος φορτηση.. Τωρα τι να ειναι αυτο??? Υποθετω χαλασμενη μπαταρια...

Δημοσ.
Το μυστηριο με την μπαταρια ειναι οτι μολις ανοιγω το λαπτοπ,, στο εικονιδιο δειχνει φουλ 100%,, και μετα 3 λεπτα δειχνει αδεια,, και βγαζει το μυνημα του επειγοντος φορτηση.. Τωρα τι να ειναι αυτο??? Υποθετω χαλασμενη μπαταρια...

...Τοτε λογικα η μπαταρια εχει φτασει στα τελευταια της..

Και εγω παντως δουλευω το λαπτοπ χωρισ μπααρια,μιας και ειναι συνεχεια ανοιχτο στο σπιτι..Εαν το εχεις στην πριζα με τη μπαταρια φορτισμενη,μειωετα η διαρκια ζωης της..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...