sotalotsopa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Χρησιμοποιώ εδω και καιρό το thunderbird για να τσεκάρω τα μηνύματα απο το hotmail. Το μονο προβλημα είναι ότι το thunderbird κατεβάζει μόνο τα καινούρια μηνύματα που ερχονται, με αποτέλεσμα αν εχω καινουριο mail και το διαβασω απο την σελιδα του hotmail, μετα δεν μπορω να το κατεβάσω απο thunderbird γιατι δεν θεωρείται πια νεο μηνυμα. Πως μπορώ να κανω το thunderbird να κατεβάζει και τα παλια μηνύματα? (νομίζω οτι παλιά γινόταν με συγχρονισμό)
parsifal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δοκίμασες να μαρκάρεις τα μηνύματα που θες και να πατήσεις το κουμπάκι Mark As Unread... ;
sotalotsopa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Οχι, θα το δοκιμασω παντως. παλια οταν έβαζα το hotmail στο thunderbird, εκανε κατι σαν συγχρονισμό και φορτωνε ολα τα μηνυματα. κατι τετοιο δεν ισχυει πλεον?
disqualified Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 λογικα στο εκανε την πρωτη φορα που ρυθμισες τον λογαριασμο, μετα μαλλον οχι
sotalotsopa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν το εκανε καθολου, ουτε στο δικο μου pc ουτε σε ενα laptop που το δοκιμασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.