thmmyz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Aγορασα σημερα το LinkSys spa 3102 θελοντας να δοκιμασω και εγω την ip τηλεφωνια..Exω ενα usb modem (S@gem, αυτο που δινει η otenet) για dsl συνδεση στο internet, δεν εχω router με ethernet. Ειναι απαραιτητο? Καποιος τροπος θα υπαρχει να μπω στο web interface της συσκευης.Εχω καρτα δικτυου στο pc. Ξερει κανεις?
GabrielConnor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Συνέδεσε απευθείας το SPA στην κάρτα δκτύου σου.
thmmyz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Συνέδεσε απευθείας το SPA στην κάρτα δκτύου σου. Ωραια, το εκανα! Τωρα μπορω να χρησιμοποιησω το web interface. Τηλεφωνα δν μπορω να παρω!! Χρησιμοποιησα πολλους providers, ακομα και το i-call. Τπτ! Εκανα λογαριασμο στην προποληρωμενη υπηρεσια τους υπηρεσια στο basic και πηρα userd/pass. Στο i-call στις οδηγιες http://www.i-call.gr/spa3000.aspx lεει να πατησω 110# και να βαλω αυτη την ip που λεει. Εκει ομως λεει 0,0,0,0 σε μενα, ενω για το web-interface χρησιμοποιω την ip που εχει στο εγχειριδιο, 192.168.0.1 και δουλευει ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.