Προς το περιεχόμενο

Σβήσιμο οθόνης για πολύ λίγο

nikosfree12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω ένα pc με επεξεργαστή ΑΜD athlon 2600+ και μνήμη 1GB. Από δίσκους έχω 3 (40GB, 80GB, 120 GB). 1 DVD-RW, 1 tv card, 2 ήχου (η μία είναι on board), video card Geforce FX 5700 (128MB), 2 επιπρόσθετους ανεμιστήρες και τροφοδοτικό 420watt. Η οθόνη μου είναι η LG 1919s.

Παρατήρησα τα εξής:

Ενώ πρώτα όλα είχαν όπως ήταν εκτός από το τροφοδοτικό (350w) και την video card (Geforce fx 5200 128ΜΒ - Manli), πήγα σε αλλαγή κάρτας και έβαλα την παραπάνω (Geforce FX 5700) για καλύτερη ποιότητα. Η οθόνη μου έσβηνε ανα δέκα λεπτά για 1 δευτερόλεπτο και μετά επανερχόταν. Μην ξεχάσω να αναφέρω οτι το refresh rate ήταν στα 60hz. Έκανα την αλλαγή και το έβαλα στα 72hz. Όμως το πρόβλημα παρέμεινε. Έτσι αποφάσισα να αυξήσω τα watt στο τροφοδοτικό. Αντικατέστησα το παραπάνω με το τροφοδοτικό των 420watt. To πρόβλημα παραμένει όμως. Βέβαια η οθόνη σβήνει ανα 20 λεπτά τώρα. Τί πρέπει να κάνω;

Νίκος

Δημοσ.

Ριξε ενα βλεφαρο στο D-Sub βυσμα της οθονης που συνδεεται στην καρτα γραφικων, καθως και στο θυληκο βυσμα της ιδιας της καρτας. Σε περιπτωση που ειχες προβλημα τροφοδοσιας το PC θα κολλαγε τελειως η θα εκανε restarts οποτε ανοιγες καποιο παιχνιδι. Σε πριπτωση που τα βυσματα σου φαινονται OK (ισια πινακια, καθαρες τρυπες χωρις φθορες) τοτε η καρτα εχει προβλημα στο hardware της, οποτε την πας πισω (μεταχειρισμενη δεν την πηρες)?

Δημοσ.

βασικά την έκανα τράμπα με μία που είχα στο γραφείο που εργάζομαι.Βέβαια να πω και την αμαρτία μου έχω το κακό συνήθειο να μην βιδώνω τα βύσματα του καλωδίου πάνω στην κάρτα. πάντως ευχαριστώ. θα το κοιτάξω και αν είναι θα ξαναενοχλήσω

Δημοσ.

Δοκιμασε την παλια οπως εισαι σε περιπτωση που ειναι ΟΚ τα βυσματα. Αν ολα πανε καλα με την παλια, τοτε η καρτουλα εχει καποιο προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...